Аграрний тиждень. Україна
» » Стало відомо, які органічні продукти найчастіше купують українці
» » Стало відомо, які органічні продукти найчастіше купують українці

Стало відомо, які органічні продукти найчастіше купують українці


Стало відомо, які органічні продукти найчастіше купують українці

За даними дослідження органічного ринку України за 2019 рік, яке проведено Information Center Green Dossier (OrganicInfo.ua), Органік Стандарт та Research Institute of Organic Agriculture (FiBL) в рамках проекту «Дослідження органічного ринку та підтримка політичного розвитку, що впроваджувався за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації, українці купили 7,4 тис. тонн органічних продуктів.

Найбільше в Україні куплено органічного молока – на 320 млн грн. Також користуються популярністю органічні крупи, мюслі та борошно органічного походження. Цих продуктів куплено на 115 млн грн.

Найменше придбано органічних прянощів та морозива. На 10 млн та 15 млн грн відповідно. Але це може бути пов’язано із недостатньою інформацією про те, де можна придбати ці продукти. А також, мова може йти про надто високі ціни на вироби, які гальмують попит.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Органічна переробка та збут
  • Вимоги до маркування органічних продуктів опублікувала Держпродспоживслужба
  • У Європі росте попит на органіку
  • Держсільгоспінспекція взяла участь у міжнародній виставці органічних продуктів "БіоФах"
  • 07 вересня 2013 р. у центрі Києва - на Контрактовій площі, в рамках Органічного тижня в Україні, відбудеться Всеукраїнський ярмарок органічних продукт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.