Аграрний тиждень. Україна
» » Сектор “їжі з собою” допомагає відновлювати продажі м’яса після кризи
» » Сектор “їжі з собою” допомагає відновлювати продажі м’яса після кризи

Сектор “їжі з собою” допомагає відновлювати продажі м’яса після кризи


Сектор “їжі з собою” допомагає відновлювати продажі м’яса після кризи

 Після закриття частини закладів громадського харчування у Великобританії на початку пандемії коронавірусу помітно знизились продажі деяких груп продуктів, зокрема, м’яса. Помітно зменшились і обсяги торгівлі готовими стравами “на виніс”. Утім нещодавно популярність “їжі з собою” почала відновлюватись, а за підсумками першої половини липня показники продажів на виніс були навіть більшими, ніж до карантину, повідомила менеджера з питань роздрібної торгівлі Раді з питань розвитку сільського господарства та садівництва Великобританії (AHDB) Ребекка Гладман.


Пожвавленню на ринку сприяло повторне відкриття більшості ресторанів швидкого харчування.
 
Пані Гладман зауважила: “Мережі (такі як McDonald’s, KFC, Greggs) є ключовими в роботі сектору “їжіз собою”. Вони складають 58% ринку. Таким чином, відновлення їх роботи було головним стимулом зростання продажів”.
 
У липні цього року продажі баранини та ягнятини на виніс чи через сервіси доставки у Великобританії зросли на 89%, порівняно з показниками цього місяця 2019 року. У то же час продажі свинини зросли на 20%, а яловичини – на 9%.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста
  • Дослідження: популяризація вегетаріанства майже не впливає на продажі м’яса
  • У Британії зібрали один з найменших врожаїв картоплі за 60 років
  • Закриття МАФів потягне за собою скорочення обсягів виробництва пива - «Укрпиво»
  • Carlsberg Ukraine у ​​2012 році збільшить продажі квасу в Україну на 30% /

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.