Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста
АТУ»Новини»На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста

30 червень, Розділ Новини, переглядів 2 173



26 червня 2020 року фахівці Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області разом з представниками ЗМІ провели чергове обстеження закладів громадського харчування міста на дотримання протиепідемічних карантинних вимог.

У ході рейду фахівці Служби перевірили кафетерій, заклад зі стравами східної кухні де готують лише на виніс, а також один з ресторанів та магазинів харчових продуктів.

Першочергово, фахівці звертали увагу на наявність засобів дезінфекції, масок і рукавичок у персоналу та перевіряли наявність графіку прибирань і таблиці температурних скринінгів. Також, дивились аби в закладах були в наявності спиртовмісні антисептики, доступні для клієнтів.

Також фахівці Держпродспоживслужби надавали рекомендації та консультації щодо недопущення порушень карантинних вимог.

За результатами перевірки фахівці міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області склали два адміністративні протоколи ст. 42 КУпАП на ресторан та заклад зі стравами східної кухні, що тягне за собою накладання штрафу на громадян від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провели майже 15000 моніторингових обстежень дотримання протиепідемічних заходів
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники закладів громадського харчування Вінниччини обговорили шляхи забезпечення профілактики харчових отруєнь
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби з початку карантину перевірили понад 10 тис. об’єктів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.