Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста
» » На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби з представниками ЗМІ перевірили виконання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування міста




26 червня 2020 року фахівці Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області разом з представниками ЗМІ провели чергове обстеження закладів громадського харчування міста на дотримання протиепідемічних карантинних вимог.

У ході рейду фахівці Служби перевірили кафетерій, заклад зі стравами східної кухні де готують лише на виніс, а також один з ресторанів та магазинів харчових продуктів.

Першочергово, фахівці звертали увагу на наявність засобів дезінфекції, масок і рукавичок у персоналу та перевіряли наявність графіку прибирань і таблиці температурних скринінгів. Також, дивились аби в закладах були в наявності спиртовмісні антисептики, доступні для клієнтів.

Також фахівці Держпродспоживслужби надавали рекомендації та консультації щодо недопущення порушень карантинних вимог.

За результатами перевірки фахівці міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області склали два адміністративні протоколи ст. 42 КУпАП на ресторан та заклад зі стравами східної кухні, що тягне за собою накладання штрафу на громадян від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.





Схожі новини
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби з початку карантину перевірили понад 10 тис. об’єктів
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провели майже 15000 моніторингових обстежень дотримання протиепідемічних заходів
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники закладів громадського харчування Вінниччини обговорили шляхи забезпечення профілактики харчових отруєнь

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.