Аграрний тиждень. Україна
» » Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації
» » Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації

Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації


Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації

Королівство Саудівська Аравія (КСА) з 1 листопада 2020 р. змінює процедуру застосування вимог сертифікації халяль для експорту червоного м«яса та м'яса птиці.

Про це повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Компетентний орган КСА (SFDA) вимагатиме для ввезення вищезазначеної продукції в КСА сертифікатів, виданих сертифікаційними центрами, за відповідною акредитацією SFDA (КСА)», — пояснює відомство.

На сьогодні в Україні є один центр сертифікації Халяль, акредитований SFDA.

Сертифікаційні органи України можуть подати відповідну заявку стосовно співпраці з Центром Халяль SFDA напряму, використовуючи електронну скриньку: halal@sfda.gov.sa. Для отримання сетртифіката на 3 роки можна звернутись за посиланням.

ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal

agroconf.org





Схожі новини
  • Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру
  • Ісламська релігійна рада Сінгапуру погодила українські халяльні центри для експорту халяльного м’яса птиці та продуктів з нього з України до Сінгапуру
  • 35 українських виробників молока внесені в список експортерів до Саудівської Аравії
  • 35 українських виробників молока та молочних продуктів внесені в список експортерів до Саудівської Аравії
  • З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.