Аграрний тиждень. Україна
» » Україна на 50% наростила виробництво рибного філе
» » Україна на 50% наростила виробництво рибного філе

    Україна на 50% наростила виробництво рибного філе


    Україна на 50% наростила виробництво рибного філе

    Виробництво філе рибного в'яленого, солоного чи у розсолі у січні-липні цього року проти аналогічного періоду минулого року в Україні збільшилося на 46% – до 1 022 тонни.

    Про це УНН повідомили у пресслужбі Держрибагентства.

    «Протягом січня-липня 2020 року в нашій державі вироблено 1 022 тонни філе рибного в‛яленого, соленого чи у розсолі (крім копченого). Це на 46,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року», – повідомили в агентстві, опираючись на дані Держстатистики.

    Зростання виробництва рибної продукції, як вказано, спостерігалося також за такими товарними позиціями:



    риба солона (крім оселедців) – 1 127 тонн (+19,5%);



    лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 349 тонн (+17,3%);



    риба сушена і в’ялена – 2 511 тонн (+14,5%);



    готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 396 тонн (+14,5%);



    філе рибне заморожене – 241 тонна (+11,3%);



    риба в'ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 5 369 тонн (+7,6%);



    продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 7 907 тонн (+5,2%);



    продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 683 тонни (+2,2%).

    ІЦ УАК за матеріалами AgroPolit

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • За п’ять місяців Україна експортувала 178 тонн мороженої риби
  • Переробка рибного філе збільшилась на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Україна на 50% наростила виробництво рибного філе


Україна на 50% наростила виробництво рибного філе

Виробництво філе рибного в'яленого, солоного чи у розсолі у січні-липні цього року проти аналогічного періоду минулого року в Україні збільшилося на 46% – до 1 022 тонни.

Про це УНН повідомили у пресслужбі Держрибагентства.

«Протягом січня-липня 2020 року в нашій державі вироблено 1 022 тонни філе рибного в‛яленого, соленого чи у розсолі (крім копченого). Це на 46,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року», – повідомили в агентстві, опираючись на дані Держстатистики.

Зростання виробництва рибної продукції, як вказано, спостерігалося також за такими товарними позиціями:



риба солона (крім оселедців) – 1 127 тонн (+19,5%);



лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 349 тонн (+17,3%);



риба сушена і в’ялена – 2 511 тонн (+14,5%);



готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 396 тонн (+14,5%);



філе рибне заморожене – 241 тонна (+11,3%);



риба в'ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 5 369 тонн (+7,6%);



продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 7 907 тонн (+5,2%);



продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 683 тонни (+2,2%).

ІЦ УАК за матеріалами AgroPolit

agroconf.org





Схожі новини
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • За п’ять місяців Україна експортувала 178 тонн мороженої риби
  • Переробка рибного філе збільшилась на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.