Аграрний тиждень. Україна
» » Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом
» » Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом

    Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом


    Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом

     Китайський ринок тваринного білка зазнає довгострокових змін у найближчі роки, оскільки кризи, спричинені африканською чумою свиней та пандемією коронавірусу, призводять до зміни харчових звичок китайських споживачів.


     
    Зміна каналів розподілу не лише змінює сторону пропозиції, але й поведінку споживачів, говорить Ченджун Пан, старший аналітик Rabobank.
    “Основні тенденції, які, як ми бачимо, зумовлюють майбутні зміни, включають більш диверсифіковані групи споживачів, більше розмиття різниці між сегментами ринку та каналами, а також більший попит на зручність у приготуванні та екологічну упаковку”, – зазначає Пан.
     
    Споживання свинини в Китаї за останні роки зазнало найбільших змін внаслідок АЧС. Попит на цей вид м’яса буде залишатися чутливим до ціни. Сектор м’яса птиці має проблеми, пов’язані з переорієнтацією ринку, але в майбутньому його частка постійно зростатиме. Яловичина, яка раніше споживалась переважно поза домом (ресторани та ін.), зараз стає більш “домашньою” їжею, що може відкрити нові можливості для зростання цього сегменту ринку.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Прогноз: через COVID-19 споживання м’яса цього року може зменшитись на 3%
  • Світовий ринок птиці та коронавірус: прогноз на ІІ квартал 2020 року
  • Як коронавірус вплине на світовий ринок м’яса птиці?
  • Китаю знадобиться 5 років аби відновити ринок свинин після АЧС — Rabobank
  • Свинина вже не найпопулярніше м’ясо в світі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом


Масштабні зміни очікують ринок м’яса Китаю уже найближчим часом

 Китайський ринок тваринного білка зазнає довгострокових змін у найближчі роки, оскільки кризи, спричинені африканською чумою свиней та пандемією коронавірусу, призводять до зміни харчових звичок китайських споживачів.


 
Зміна каналів розподілу не лише змінює сторону пропозиції, але й поведінку споживачів, говорить Ченджун Пан, старший аналітик Rabobank.
“Основні тенденції, які, як ми бачимо, зумовлюють майбутні зміни, включають більш диверсифіковані групи споживачів, більше розмиття різниці між сегментами ринку та каналами, а також більший попит на зручність у приготуванні та екологічну упаковку”, – зазначає Пан.
 
Споживання свинини в Китаї за останні роки зазнало найбільших змін внаслідок АЧС. Попит на цей вид м’яса буде залишатися чутливим до ціни. Сектор м’яса птиці має проблеми, пов’язані з переорієнтацією ринку, але в майбутньому його частка постійно зростатиме. Яловичина, яка раніше споживалась переважно поза домом (ресторани та ін.), зараз стає більш “домашньою” їжею, що може відкрити нові можливості для зростання цього сегменту ринку.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Прогноз: через COVID-19 споживання м’яса цього року може зменшитись на 3%
  • Світовий ринок птиці та коронавірус: прогноз на ІІ квартал 2020 року
  • Як коронавірус вплине на світовий ринок м’яса птиці?
  • Китаю знадобиться 5 років аби відновити ринок свинин після АЧС — Rabobank
  • Свинина вже не найпопулярніше м’ясо в світі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.