Аграрний тиждень. Україна
» » Світові ціни на мясо птиці продовжують знижуватись
» » Світові ціни на мясо птиці продовжують знижуватись

Світові ціни на мясо птиці продовжують знижуватись


Світові ціни на мясо птиці продовжують знижуватись

 Котирування м’яса птиці продовжують знижуватись у всьому світі. На європейському ринку середня ціна бройлерів наразі становить 183,59 євро за 100 кг (у вазі туші), що на 1,9% менше порівняно з минулим місяцем та на 1,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Ціни також знизилися на ринку США, тоді як у Бразилії повільно відновлюються завдяки збільшенню попиту на внутрішньому ринку.


 
Минулого місяця бразильські експортери птиці зафіксували нижчі доходи через стан ринку у всьому світі. За даними Бразильської асоціації тваринництва (ABPA), експортери курячого м’яса у вересні заробили 479 млн. доларів США, що на 18,4% менше, ніж за той же період минулого року. Різке падіння валютних надходжень відображає девальвацію цін на м’ясо птиці на міжнародному ринку, говорить Рікардо Сантін, президент ABPA.
 
Президент ABPA стверджував, що зниження обсягів відвантажень курки минулого місяця було викликано затримкою суден. Утім, завдяки зростанню внутрішнього споживання птиці в країні, ціни на бразильському ринку почали висхідний рух.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Криза не вплине на виробників птиці й свинини в Бразилії
  • Лідери з експорту м’яса птиці втрачають прибутки
  • Найбільший світовий експортер м’яса птиці втрачає прибутки
  • Світові ціни на м’ясо: що змінилось у травні?
  • Ціни на курятину в ЄС впали до найнижчого рівня за останні 5 років

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.