Аграрний тиждень. Україна
» » Світовий ринок птиці: чого очікувати в 2021 році?
» » Світовий ринок птиці: чого очікувати в 2021 році?

Світовий ринок птиці: чого очікувати в 2021 році?


Світовий ринок птиці: чого очікувати в 2021 році?

 Минулого тижня Департамент сільського господарства США (USDA) опублікував оновлений прогноз розвитку ситуації на глобальних ринках м’яса, зокрема, птиці. Очікується, що наступного року зросте як глобальне виробництво так і експорт курятини.


 
Прогнозується, що у 2021 році виробництво птиці в світі зросте на 2% до рекордних 102,9 млн. тонн. У той же час, зростання обсягів виробництва в Китаї уповільниться через зниження споживчого попиту. З іншого боку помірне збільшення буду спостерігатися серед інших провідних виробників (Бразилія, ЄС, США та Індія). Хоча частина цього приросту буде спрямована на

на міжнародні ринки, прогнозоване економічне зростання в основному сприятиме розвитку внутрішнього попиту в країнах-виробникиах.
 
Обсяги експорту м’яса птиці у 2021 році також має зрости на 2% до рекордних 12,2 млн. тонн. Провідний світовий експортер Бразилія забезпечить понад третину зростання.
Очікується, що наступного року Україна закріпить свою позицію (шосте місце) серед глобальних експортерів курятини і продасть за кордон 430 тис. тонн м’яса птиці.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Експорт курятини зростатиме, навіть попри COVID-19
  • + 80 млрд за 8 років: зміни, які очікуються на світовому ринку м’яса птиці
  • Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?
  • Світовий ринок м’яса птиці зросте на 4%
  • USDA:виробництво пшениці зросте, кукурудзи знизиться

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.