Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство
» » Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство

    Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство


    Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство

    За даними Державної служби статистики України протягом січня-вересня 2020 року в нашій державі вироблено 356,5 тонн філе рибного замороженого. Це на 40,9 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

    Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:



    філе рибне в’ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 1 366,4 тонни (+43,1%);



    риба солона (крім оселедців) – 1 573 тонни (+20,9%);



    риба сушена і в’ялена – 3 297,5 тонни (+12,5%);



    лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 460,9 тонни (+11,3%);



    готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 666,6 тонни (+7,4%);



    риба в’ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 7 008,2 тонни (+7,2%);



    продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 9 842,7 тонни (+2,8%).

    Крім того, від початку року в Україні вироблено:



    готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 8 457 тонн;



    риба морська заморожена нерозібрана – 5 490,4 тонни;



    риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) –2 617,6 тонни;



    продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 2 181,1 тонни (+11,5%);



    оселедці солоні – 2 137,7 тонни;



    філе рибне та м‛ясо риби інше, свіжі чи охолоджені (включаючи плавці акул), перероблене або неперероблене на фарш – 2 001,3 тонни;



    ікра інших риб – 1 851 тонна;



    продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 531,4 тонни.

    ІЦ УАК за матеріалами АгроЮг

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Україна на 50% наростила виробництво рибного філе
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%
  • Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство


Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство

За даними Державної служби статистики України протягом січня-вересня 2020 року в нашій державі вироблено 356,5 тонн філе рибного замороженого. Це на 40,9 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:



філе рибне в’ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 1 366,4 тонни (+43,1%);



риба солона (крім оселедців) – 1 573 тонни (+20,9%);



риба сушена і в’ялена – 3 297,5 тонни (+12,5%);



лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 460,9 тонни (+11,3%);



готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 666,6 тонни (+7,4%);



риба в’ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 7 008,2 тонни (+7,2%);



продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 9 842,7 тонни (+2,8%).

Крім того, від початку року в Україні вироблено:



готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 8 457 тонн;



риба морська заморожена нерозібрана – 5 490,4 тонни;



риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) –2 617,6 тонни;



продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 2 181,1 тонни (+11,5%);



оселедці солоні – 2 137,7 тонни;



філе рибне та м‛ясо риби інше, свіжі чи охолоджені (включаючи плавці акул), перероблене або неперероблене на фарш – 2 001,3 тонни;



ікра інших риб – 1 851 тонна;



продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 531,4 тонни.

ІЦ УАК за матеріалами АгроЮг

agroconf.org





Схожі новини
  • Україна на 50% наростила виробництво рибного філе
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%
  • Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.