Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше
АТУ»Новини»У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше

    У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше


    За даними звіту Держстату “Виробництво продукції тваринництва за видами у січні-жовтні 2020 року”, опублікованого цього тижня, в Україні зросли обсяги виробництва м’яса. Про це повідомляє Державна служба статистики, пише agronews.ua.

    Так, за даними звіту, за 10 місяців 2020 року було реалізовано 1,874 млн тонн сільськогосподарських тварин живою вагою. Це на 0,2% більше, порівняно з показниками січня-жовтня 2019 року.

    Нарощування виробництва відбулося за рахунок забою птиці та малої рогатої худоби. А от обсяги виробництва яловичини та свинини зменшились.

    Протягом досліджуваного періоду було забито 113,3 тис. тонн ВРХ, що на 17,2% менше, порівняно з показниками попереднього року. Обсяги забою свиней скоротились на 2,8% до 416,8 тис. тонн.

    У той же час виробництво птиці зросло на 3,1% і склало 1,342 млн тонн живою вагою. Також за січень-жовтень було забито 2,1 тис. тонн овець та кіз. Це на 4,4% більше, порівняно з показниками 2019 року.

    Джерело: Usba.com.ua





    Схожі новини
  • На 2,6% зменшились обсяги виробництва м’яса в Німеччині
  • Обсяги сільськогосподарського виробництва у січні-квітні 2013 року збільшились на 5,1%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Зросли на 10,4%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше

19 листопад, Розділ Новини, переглядів 2 089

За даними звіту Держстату “Виробництво продукції тваринництва за видами у січні-жовтні 2020 року”, опублікованого цього тижня, в Україні зросли обсяги виробництва м’яса. Про це повідомляє Державна служба статистики, пише agronews.ua.

Так, за даними звіту, за 10 місяців 2020 року було реалізовано 1,874 млн тонн сільськогосподарських тварин живою вагою. Це на 0,2% більше, порівняно з показниками січня-жовтня 2019 року.

Нарощування виробництва відбулося за рахунок забою птиці та малої рогатої худоби. А от обсяги виробництва яловичини та свинини зменшились.

Протягом досліджуваного періоду було забито 113,3 тис. тонн ВРХ, що на 17,2% менше, порівняно з показниками попереднього року. Обсяги забою свиней скоротились на 2,8% до 416,8 тис. тонн.

У той же час виробництво птиці зросло на 3,1% і склало 1,342 млн тонн живою вагою. Також за січень-жовтень було забито 2,1 тис. тонн овець та кіз. Це на 4,4% більше, порівняно з показниками 2019 року.

Джерело: Usba.com.ua





Схожі новини
  • На 2,6% зменшились обсяги виробництва м’яса в Німеччині
  • Обсяги сільськогосподарського виробництва у січні-квітні 2013 року збільшились на 5,1%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Зросли на 10,4%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.