У 2020 році на Вінниччині планують виробити 309 тис. т цукру.
Про це йдеться в повідомленні Вінницької ОДА.
Як підкреслив голова ОДА Сергій Борзов, це один із кращих показників у цукровій галузі по Україні.
«Кожен четвертий кілограм цукру в Україні виробляється на Вінниччині», — додав він.
Сергій Борзов повідомив, що в сезоні 2020 року почали роботу 6 цукрових заводів області. Станом на 4 грудня виробили 177 тис. т цукру. Середня цукристість складає 16%.
Керівник регіону наголосив, що в даний час продовжують працювати 4 цукрових заводи, які планують завершити виробничий сезон на початку 2021 року.
ІЦ УАК за матеріалами УкрЦукор
agroconf.org