Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні за рік подешевшали свинина та курятина
» » В Україні за рік подешевшали свинина та курятина

    В Україні за рік подешевшали свинина та курятина


    В Україні за рік подешевшали свинина та курятина

    З листопада 2019 р. по листопад 2020 р. в Україні свинина подешевшала на 1,6%, куряче філе — на 13%, курятина у тушках — на 9,2%. Інші товари тваринного походження подорожчали.

    Про це інформує Державна служба статистики.

    Так, листопаді 2020 р. ціни на продукти тваринного походження змінилися таким чином:



    сало — 77,74 грн/кг (на 4% дорожче, ніж у листопаді 2019 р.);



    яловичина — 144,16 грн/кг (на 9,2% дорожче);



    ковбаса варена першого ґатунку — 103,89 грн/кг (на 6% дорожче);



    морожена риба — 80,97 грн/кг (на 2,7% дорожче);



    яйця — 23,71 грн/10 шт. (на 13,3% дорожче).

    Також за вказаний період молоко пастеризоване жирністю до 2,6% зросло у ціні на 0,7% (до 25,39 грн/кг); сири м’які жирні — на 5,3% (до 110,26 грн/кг); сметана жирністю до 15% — на 4% (до 63,47 грн/кг); вершкове масло — на 4,4% (до 44,06 грн/200 г).

    ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

    agroconf.org





    Схожі новини
  • За рік курятина подешевшала на 20%
  • Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина
  • З початку року подешевшали курятина, яйця та сало
  • Свинина - дешевшає, риба та курятина — дорожчають
  • На Рівненщині дешевшають продукти харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні за рік подешевшали свинина та курятина


В Україні за рік подешевшали свинина та курятина

З листопада 2019 р. по листопад 2020 р. в Україні свинина подешевшала на 1,6%, куряче філе — на 13%, курятина у тушках — на 9,2%. Інші товари тваринного походження подорожчали.

Про це інформує Державна служба статистики.

Так, листопаді 2020 р. ціни на продукти тваринного походження змінилися таким чином:



сало — 77,74 грн/кг (на 4% дорожче, ніж у листопаді 2019 р.);



яловичина — 144,16 грн/кг (на 9,2% дорожче);



ковбаса варена першого ґатунку — 103,89 грн/кг (на 6% дорожче);



морожена риба — 80,97 грн/кг (на 2,7% дорожче);



яйця — 23,71 грн/10 шт. (на 13,3% дорожче).

Також за вказаний період молоко пастеризоване жирністю до 2,6% зросло у ціні на 0,7% (до 25,39 грн/кг); сири м’які жирні — на 5,3% (до 110,26 грн/кг); сметана жирністю до 15% — на 4% (до 63,47 грн/кг); вершкове масло — на 4,4% (до 44,06 грн/200 г).

ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

agroconf.org





Схожі новини
  • За рік курятина подешевшала на 20%
  • Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина
  • З початку року подешевшали курятина, яйця та сало
  • Свинина - дешевшає, риба та курятина — дорожчають
  • На Рівненщині дешевшають продукти харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.