Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Кавунова редька стала новим трендом на ринку
АТУ»Новини»Кавунова редька стала новим трендом на ринку

    Кавунова редька стала новим трендом на ринку


    Кавунова редька стала новим трендом на ринку

    У американських великих магазинах здорового харчування та на фермерських ринках з’явився цікавий різновид редьки – кавунова редька. Вона походить від редьки дайкон, але має червону середину та зеленувату шкірку, що на розрізі трохи нагадує кавун. За смаком це все ж редька.

    Про це повідомляє Greenmatters.

    «Незважаючи на свою назву, кавунова редька не має смаку кавуна – вона просто отримала свою назву завдяки зовнішньому вигляду, який також відомий як подоба рожево-зеленому кавуну, який ми всі знаємо і любимо», – зазначає видання.

    Автори радять покупцям, що не люблять гострої їжі не вживати шкірку, а їсти рожеву середину – вона найсолодша. У рослини їстівні не тільки коренеплоди, а й листя. У листі багато вітамінів, тоді як їх м’якоть є хорошим джерелом кальцію.

    Редька також містить мікроелементи рибофлавіну, ніацину, вітаміну В-6, вітаміну К, магнію, цинку, фосфору, міді, марганцю та натрію.

    Овоч знижує кров’яний тиск, бореться з раком та зменшує стрес. Кавунову редьку зазвичай використовують у салатах, як гарніри, а також до ковбасних виробів і сирних тарілок.

    Кавунова редька добре поєднується в салатах з морквою, капустою або іншою листовою зеленню, такою як капуста та рукола. Овоч також маринують у суміші червоного винного оцту та оливкової олії.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Ці редисочки смачні – перший овоч навесні
  • Природа – найкраща аптека
  • Вчені розповіли про користь пива для здоров'я
  • В Італії саджатимуть батьків, які примушують дітей до веганства
  • Цьогоріч кавуни коштують на 20% дешевше

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Кавунова редька стала новим трендом на ринку

01 лютий, Розділ Новини, переглядів 1 553

Кавунова редька стала новим трендом на ринку

У американських великих магазинах здорового харчування та на фермерських ринках з’явився цікавий різновид редьки – кавунова редька. Вона походить від редьки дайкон, але має червону середину та зеленувату шкірку, що на розрізі трохи нагадує кавун. За смаком це все ж редька.

Про це повідомляє Greenmatters.

«Незважаючи на свою назву, кавунова редька не має смаку кавуна – вона просто отримала свою назву завдяки зовнішньому вигляду, який також відомий як подоба рожево-зеленому кавуну, який ми всі знаємо і любимо», – зазначає видання.

Автори радять покупцям, що не люблять гострої їжі не вживати шкірку, а їсти рожеву середину – вона найсолодша. У рослини їстівні не тільки коренеплоди, а й листя. У листі багато вітамінів, тоді як їх м’якоть є хорошим джерелом кальцію.

Редька також містить мікроелементи рибофлавіну, ніацину, вітаміну В-6, вітаміну К, магнію, цинку, фосфору, міді, марганцю та натрію.

Овоч знижує кров’яний тиск, бореться з раком та зменшує стрес. Кавунову редьку зазвичай використовують у салатах, як гарніри, а також до ковбасних виробів і сирних тарілок.

Кавунова редька добре поєднується в салатах з морквою, капустою або іншою листовою зеленню, такою як капуста та рукола. Овоч також маринують у суміші червоного винного оцту та оливкової олії.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Ці редисочки смачні – перший овоч навесні
  • Природа – найкраща аптека
  • Вчені розповіли про користь пива для здоров'я
  • В Італії саджатимуть батьків, які примушують дітей до веганства
  • Цьогоріч кавуни коштують на 20% дешевше

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.