Аграрний тиждень. Україна
» » Кавунова редька стала новим трендом на ринку
» » Кавунова редька стала новим трендом на ринку

    Кавунова редька стала новим трендом на ринку


    Кавунова редька стала новим трендом на ринку

    У американських великих магазинах здорового харчування та на фермерських ринках з’явився цікавий різновид редьки – кавунова редька. Вона походить від редьки дайкон, але має червону середину та зеленувату шкірку, що на розрізі трохи нагадує кавун. За смаком це все ж редька.

    Про це повідомляє Greenmatters.

    «Незважаючи на свою назву, кавунова редька не має смаку кавуна – вона просто отримала свою назву завдяки зовнішньому вигляду, який також відомий як подоба рожево-зеленому кавуну, який ми всі знаємо і любимо», – зазначає видання.

    Автори радять покупцям, що не люблять гострої їжі не вживати шкірку, а їсти рожеву середину – вона найсолодша. У рослини їстівні не тільки коренеплоди, а й листя. У листі багато вітамінів, тоді як їх м’якоть є хорошим джерелом кальцію.

    Редька також містить мікроелементи рибофлавіну, ніацину, вітаміну В-6, вітаміну К, магнію, цинку, фосфору, міді, марганцю та натрію.

    Овоч знижує кров’яний тиск, бореться з раком та зменшує стрес. Кавунову редьку зазвичай використовують у салатах, як гарніри, а також до ковбасних виробів і сирних тарілок.

    Кавунова редька добре поєднується в салатах з морквою, капустою або іншою листовою зеленню, такою як капуста та рукола. Овоч також маринують у суміші червоного винного оцту та оливкової олії.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Цьогоріч кавуни коштують на 20% дешевше
  • В Італії саджатимуть батьків, які примушують дітей до веганства
  • Вчені розповіли про користь пива для здоров'я
  • Ці редисочки смачні – перший овоч навесні
  • Природа – найкраща аптека

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Кавунова редька стала новим трендом на ринку


Кавунова редька стала новим трендом на ринку

У американських великих магазинах здорового харчування та на фермерських ринках з’явився цікавий різновид редьки – кавунова редька. Вона походить від редьки дайкон, але має червону середину та зеленувату шкірку, що на розрізі трохи нагадує кавун. За смаком це все ж редька.

Про це повідомляє Greenmatters.

«Незважаючи на свою назву, кавунова редька не має смаку кавуна – вона просто отримала свою назву завдяки зовнішньому вигляду, який також відомий як подоба рожево-зеленому кавуну, який ми всі знаємо і любимо», – зазначає видання.

Автори радять покупцям, що не люблять гострої їжі не вживати шкірку, а їсти рожеву середину – вона найсолодша. У рослини їстівні не тільки коренеплоди, а й листя. У листі багато вітамінів, тоді як їх м’якоть є хорошим джерелом кальцію.

Редька також містить мікроелементи рибофлавіну, ніацину, вітаміну В-6, вітаміну К, магнію, цинку, фосфору, міді, марганцю та натрію.

Овоч знижує кров’яний тиск, бореться з раком та зменшує стрес. Кавунову редьку зазвичай використовують у салатах, як гарніри, а також до ковбасних виробів і сирних тарілок.

Кавунова редька добре поєднується в салатах з морквою, капустою або іншою листовою зеленню, такою як капуста та рукола. Овоч також маринують у суміші червоного винного оцту та оливкової олії.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Цьогоріч кавуни коштують на 20% дешевше
  • В Італії саджатимуть батьків, які примушують дітей до веганства
  • Вчені розповіли про користь пива для здоров'я
  • Ці редисочки смачні – перший овоч навесні
  • Природа – найкраща аптека

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.