Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця
» » В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця

    В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця


    В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця

    Наразі перепілка є стійкішою до хвороб, порівняно з іншими видами птахів, але з першого дня потребує забезпечення правильною температурою та якісною водою.

    Про це розповів Олександр Рудік, зооінженер, передає suspilne.media.

    Зазначається, що у селі Барашівка на Житомирщині вирощують перепелів, на фермі утримують 74 тисячі птахів трьох порід: японська, техаська та маньчжурська.

    «Початкова вага перепела після вилуплення — 8,5 грамів. Після того, як перепілки дорослішають — їх сортують і відправляють на клітково-батарейний тип утримання», — повідомляє Рудік. За його словами, раніше існували лінії для клітково-батарейного утримання курей, а для перепілок — не було, у цьому є певна особливість. Наразі на фермі відбувається автоматична роздача корму та автоматичне напування. Сідало перепілки в клітці розташовані під нахилом, тому яйця відразу потрапляють у контейнери, з яких їх вночі забирають.

    Зауважують, що попит на перепілок та перепелині яйця в Україні почав зростати. «Потрібно міняти систему харчування, тобто вживати продукти, які будуть покращувати стан здоров'я та імунну систему. Не секрет, що перепелині яйця — це продукт, який є натуральним, природним імуностимулятором», — підкреслює фермер.

    Нагадаємо, Україна оновила рекорд експорту м’яса птиці.

    ІЦ УАК за матеріалами Agravery.com

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Дегустація м’яса страуса коштує 300 гривень
  • Власник найбільшої страусиної ферми розповів про особливості бізнесу
  • Як вигідно вирощувати перепелів в Україні
  • Золоті яйця японського перепела
  • Чи прибуткова перепілка?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця


В Україні почав зростати попит на перепілок та перепелині яйця

Наразі перепілка є стійкішою до хвороб, порівняно з іншими видами птахів, але з першого дня потребує забезпечення правильною температурою та якісною водою.

Про це розповів Олександр Рудік, зооінженер, передає suspilne.media.

Зазначається, що у селі Барашівка на Житомирщині вирощують перепелів, на фермі утримують 74 тисячі птахів трьох порід: японська, техаська та маньчжурська.

«Початкова вага перепела після вилуплення — 8,5 грамів. Після того, як перепілки дорослішають — їх сортують і відправляють на клітково-батарейний тип утримання», — повідомляє Рудік. За його словами, раніше існували лінії для клітково-батарейного утримання курей, а для перепілок — не було, у цьому є певна особливість. Наразі на фермі відбувається автоматична роздача корму та автоматичне напування. Сідало перепілки в клітці розташовані під нахилом, тому яйця відразу потрапляють у контейнери, з яких їх вночі забирають.

Зауважують, що попит на перепілок та перепелині яйця в Україні почав зростати. «Потрібно міняти систему харчування, тобто вживати продукти, які будуть покращувати стан здоров'я та імунну систему. Не секрет, що перепелині яйця — це продукт, який є натуральним, природним імуностимулятором», — підкреслює фермер.

Нагадаємо, Україна оновила рекорд експорту м’яса птиці.

ІЦ УАК за матеріалами Agravery.com

agroconf.org





Схожі новини
  • Дегустація м’яса страуса коштує 300 гривень
  • Власник найбільшої страусиної ферми розповів про особливості бізнесу
  • Як вигідно вирощувати перепелів в Україні
  • Золоті яйця японського перепела
  • Чи прибуткова перепілка?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.