Аграрний тиждень. Україна
» » На чверть скоротилось виробництво м’яса індиків в Україні
» » На чверть скоротилось виробництво м’яса індиків в Україні

    На чверть скоротилось виробництво м’яса індиків в Україні


     Протягом першого місяця 2021 року обсяги виробництва м’яса індиків в Україні склали 1,7 тис. тонн, повідомляє видання AgroTimes з посиланням на дані Державної служби статистики. Таким чином, у січні вітчизняні виробники виготовили на 24,2% менше індичатини, ніж у січні минулого року.


     
    В Україні також виготовляють халяльне м’ясо індички. Це в майбутньому може сприяти розвитку експорту в мусульманські країни. Так, наприкінці минулого року сертифікат “Халяль” отримала компанія з Чернівецької області “УПГ-Інвест”, яка продає індичатину під ТМ “Сяйвір”.
     
    У Євросоюзі м’ясо індички більш популярне. ЄС займає третє місце в світі за обсягами виробництва м’яса птиці. Минулого року країни блоку виготовили більш ніж 13,6 млн тонн цього продукту. Якщо говорити про структуру виробництва, то 82% м’яса птиці, що виготовляється в ЄС – це курятина. На другому місці індичка – 14%. Решта – качка та інша птиця.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • 55% живої птиці у січні Україна ввезла з Угорщини
  • Обсяги експорту української курятини зросли на 5%
  • 13% м’яса птиці в ЄС – індичка
  • Україна займає 7 місце в світі за експортом м’яса птиці
  • У січні-жовтні Україна експортувала м’яса птиці на 479,7 млн доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На чверть скоротилось виробництво м’яса індиків в Україні


 Протягом першого місяця 2021 року обсяги виробництва м’яса індиків в Україні склали 1,7 тис. тонн, повідомляє видання AgroTimes з посиланням на дані Державної служби статистики. Таким чином, у січні вітчизняні виробники виготовили на 24,2% менше індичатини, ніж у січні минулого року.


 
В Україні також виготовляють халяльне м’ясо індички. Це в майбутньому може сприяти розвитку експорту в мусульманські країни. Так, наприкінці минулого року сертифікат “Халяль” отримала компанія з Чернівецької області “УПГ-Інвест”, яка продає індичатину під ТМ “Сяйвір”.
 
У Євросоюзі м’ясо індички більш популярне. ЄС займає третє місце в світі за обсягами виробництва м’яса птиці. Минулого року країни блоку виготовили більш ніж 13,6 млн тонн цього продукту. Якщо говорити про структуру виробництва, то 82% м’яса птиці, що виготовляється в ЄС – це курятина. На другому місці індичка – 14%. Решта – качка та інша птиця.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • 55% живої птиці у січні Україна ввезла з Угорщини
  • Обсяги експорту української курятини зросли на 5%
  • 13% м’яса птиці в ЄС – індичка
  • Україна займає 7 місце в світі за експортом м’яса птиці
  • У січні-жовтні Україна експортувала м’яса птиці на 479,7 млн доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.