Аграрний тиждень. Україна
» » З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію
» » З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію

    З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію


    З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію

     Влада Франції заявила про намір заборонити забій птиці за технологією “Халяль”. Тепер всіх птахів у країні мають оглушувати з допомогою газу. М’ясо таких курей, качок та ін. не може вважатися халяльним. Для отримання сертифікату “Халяль” припустимий забій курей з застосуванням електричного струму.


     
    Утім, попри нововведення, халяльна птиця буде доступною на французькому ринку – її можна імпортувати. Це створює нові перспективи для українських експортерів курятини, вважають в Українській асоціації халяль індустрії.
     
    “Представники Великої мечеті в Парижі, Великої мечеті в Ліоні і Великої мечеті Еврі повідомили в спільній заяві, що французька влада висунули нові вимоги по відношенню забою домашньої птиці, які унеможливлюють дотримання доктринальних і основних принципів ритуального Халяль забою. Проте, новий закон у Франції не поширюється на імпорт курятини Халяль, що дає українським виробникам шанс відкрити додаткові ринки збуту для експорту Халяль продукції”, – зазначили в асоціації.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Саудовская Аравия изменит требования сертификации халяль для экспорта красного мяса и мяса птицы
  • Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації
  • Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру
  • Відкрився новий експортний ринок для української курятини
  • "Авангард" получил сертификат халяль

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію


З’явилися нові можливості для експорту української курятини у Францію

 Влада Франції заявила про намір заборонити забій птиці за технологією “Халяль”. Тепер всіх птахів у країні мають оглушувати з допомогою газу. М’ясо таких курей, качок та ін. не може вважатися халяльним. Для отримання сертифікату “Халяль” припустимий забій курей з застосуванням електричного струму.


 
Утім, попри нововведення, халяльна птиця буде доступною на французькому ринку – її можна імпортувати. Це створює нові перспективи для українських експортерів курятини, вважають в Українській асоціації халяль індустрії.
 
“Представники Великої мечеті в Парижі, Великої мечеті в Ліоні і Великої мечеті Еврі повідомили в спільній заяві, що французька влада висунули нові вимоги по відношенню забою домашньої птиці, які унеможливлюють дотримання доктринальних і основних принципів ритуального Халяль забою. Проте, новий закон у Франції не поширюється на імпорт курятини Халяль, що дає українським виробникам шанс відкрити додаткові ринки збуту для експорту Халяль продукції”, – зазначили в асоціації.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Саудовская Аравия изменит требования сертификации халяль для экспорта красного мяса и мяса птицы
  • Експорт м'яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації
  • Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру
  • Відкрився новий експортний ринок для української курятини
  • "Авангард" получил сертификат халяль

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.