Аграрний тиждень. Україна
» » Україна підтвердила право експорту молочної продукції до ЄС
» » Україна підтвердила право експорту молочної продукції до ЄС

Україна підтвердила право експорту молочної продукції до ЄС


Україна підтвердила право експорту молочної продукції до ЄС

Державна служба з питань безпечності харчових продукті і захисту споживачів отримала звіт про результати аудиту та пропозиції щодо подальшого експорту української продукції до Європейського Союзу.

Як говориться у повідомленні відомства, аудит Європейської Комісії з метою оцінки офіційного контролю над виробництвом та сертифікацією молока та молочних продуктів проводився з 1 по 12 березня 2021 р.

Серед українських підприємств, що мають право експорту до ЄС продукції для споживання людиною, є 25 виробників молока та молочної продукції. Для багатьох підприємств право експорту на ринок ЄС — це серйозна перевага й на інших ринках збуту, пояснюють у відомстві.

«Успішне проходження аудиту підтверджує дієвість системи державного контролю. Це щоденна якісна робота багатьох фахівців. Дуже важливим є не тільки розширення доступу української продукції на ринки ЄС, а й підтримання її високої якості», — зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

ІЦ УАК за матеріалами АгроПортал

agroconf.org





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба: До країн ЄС мають право експорту 333 українські підприємства
  • Україна планує розширити перелік компаній, що можуть експортувати молочну продукцію до Китаю
  • Держпродспоживслужба направила запит на розширення переліку українських виробників молочних продуктів, затверджених на експорт до Китаю
  • Право експорту до ЄС мають 308 українських агропідприємств
  • Право експорту на ринки ЄС мають 277 українських підприємств

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.