Аграрний тиждень. Україна
» » Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу
» » Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу

    Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу


    Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу

    АСТАРТА розширює асортимент продуктів і запускає пілотний проєкт з виробництва інвертованого цукрового сиропу. Реліз першої партії цієї продукції запланований на серпень 2021 року.

    Наразі відбувається процес технологічного переоснащення підприємства. Спеціальна технологічна лінія буде змонтована на Новооржицькому цукровому заводі АСТАРТИ у Полтавській області у першій половині липня. Обсяг інвестицій становить 0.5 млн грн.

    -У рамках пілотного проєкту основними споживачами інвертованого сиропу стануть українські бджолярі. Цей продукт може використовуватися для підгодівлі бджіл, адже дозволяє зберегти потомство бджолиних сімей і збільшити їх продуктивність, оскільки засвоюється сироп на рівні меду. Таким чином, наш продукт дозволить бджолярам підвищити ефективність їхніх пасік, впровадити сучасні технології у цей процес та зберегти лідерські позиції у виробництві меду у світі, - відзначив Іван Чепак, куратор проєкту.

    Інвертований цукровий сироп користується попитом і у кондитерській промисловості. Тому, у разі успішної реалізації пілотного проєкту АСТАРТА планує збільшити обсяги виробництва інвертованого сиропу і розширити ринки збуту цієї продукції.

    Формуючи додану вартість своїх продуктів АСТАРТА збільшує обсяг продукції з більш високим ступенем переробки, створює ефективне виробництво із замкненим технологічним циклом та виконує техніко-технологічне переоснащення своїх підприємств.

    ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

    agroconf.org





    Схожі новини
  • «Астарта-Київ» запускає інноваційну систему автоматизації виробництва
  • Україна встановила рекорд із експорту меду: 80 тис. тонн продали за кордон
  • (Не) Влипнути: як не купити підробку замість меду?
  • У США зріс обсяг переробки кукурудзи
  • Допомагатимуть пасічникам

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу


Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу

АСТАРТА розширює асортимент продуктів і запускає пілотний проєкт з виробництва інвертованого цукрового сиропу. Реліз першої партії цієї продукції запланований на серпень 2021 року.

Наразі відбувається процес технологічного переоснащення підприємства. Спеціальна технологічна лінія буде змонтована на Новооржицькому цукровому заводі АСТАРТИ у Полтавській області у першій половині липня. Обсяг інвестицій становить 0.5 млн грн.

-У рамках пілотного проєкту основними споживачами інвертованого сиропу стануть українські бджолярі. Цей продукт може використовуватися для підгодівлі бджіл, адже дозволяє зберегти потомство бджолиних сімей і збільшити їх продуктивність, оскільки засвоюється сироп на рівні меду. Таким чином, наш продукт дозволить бджолярам підвищити ефективність їхніх пасік, впровадити сучасні технології у цей процес та зберегти лідерські позиції у виробництві меду у світі, - відзначив Іван Чепак, куратор проєкту.

Інвертований цукровий сироп користується попитом і у кондитерській промисловості. Тому, у разі успішної реалізації пілотного проєкту АСТАРТА планує збільшити обсяги виробництва інвертованого сиропу і розширити ринки збуту цієї продукції.

Формуючи додану вартість своїх продуктів АСТАРТА збільшує обсяг продукції з більш високим ступенем переробки, створює ефективне виробництво із замкненим технологічним циклом та виконує техніко-технологічне переоснащення своїх підприємств.

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • «Астарта-Київ» запускає інноваційну систему автоматизації виробництва
  • Україна встановила рекорд із експорту меду: 80 тис. тонн продали за кордон
  • (Не) Влипнути: як не купити підробку замість меду?
  • У США зріс обсяг переробки кукурудзи
  • Допомагатимуть пасічникам

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.