Аграрний тиждень. Україна
» » «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%
» » «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%

«Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%


«Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%

У 2019 році цукрові заводи агропромхолдингу «Астарта-Київ» виробили 75,6 тис. т екстра білого цукру, що на 37% більше від факту 2018 року (55 тис. т).

Про це йдеться в повідомленні компанії на Facebook-сторінці.

На 31% зменшено втрати цукрових буряків на кагатному полі (факт 0,41%). Частка цукру вищої категорії становить 95,5%. Також скорочено споживання газу на виробництво на 3,6% від попереднього року.

ІЦ УАК за матеріалами УкрЦукор

agroconf.org





Схожі новини
  • Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока
  • Цукрові заводи Тернопільщини виробили більше 146 т цукру
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • На Полтавщині завершується сезон цукроваріння
  • Найсолодші виробники цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.