Аграрний тиждень. Україна
» » Ще одна країна буде закуповувати птицю українського виробництва
» » Ще одна країна буде закуповувати птицю українського виробництва

Ще одна країна буде закуповувати птицю українського виробництва


Ще одна країна буде закуповувати птицю українського виробництва

 Триває активне розширення експорту м’яса птиці в країни Африки. Цього тижня відповідні договори були ухвалені щодо постачань української продукції у Ліберію. Компетентні органи обох країн вже погодили експортні сертифікати, повідомляє Міністерство закордонних справ України.


«Довгий час країни Африки залишалися поза фокусом зовнішньої політики України, і абсолютно дарма. Це великі нові можливості, зокрема для українських експортерів. Ми вже відкриваємо ці можливості реальними діями. МЗС у співпраці з Держпродспоживслужбою відкрили ринок Ліберії для українських виробників м’яса птиці та продуктів з нього. Важливо, що йдеться, зокрема про збільшення експорту харчової продукції із доданою вартістю», – заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.
 
«Кожен новий ринок – це нові можливості та перспективи для українських виробників. Ліберія, як і інші країни Африки, є дуже цікавою для українського бізнесу», – розповіла Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.
 
Компанії, які мають намір експортувати курятину до Ліберії, можуть ознайомитись з ветеринарними сертифікатами за посиланням https://dpss.gov.ua/storage/app/sites/12/uploaded-files/sertifikat-na-myaso-ptitsi-ta-produkti-z-nogo-pou-dlya-vvezennya-do-respubliki-liberiya.pdf

 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Ліберія відкрила ринок для українських виробників м’яса птиці
  • З початку року для українських виробників відкрито 11 експортних ринків
  • Україна експортуватиме дрібну рогату худобу до Кувейту
  • Африка буде в центрі уваги Ради експортерів та інвесторів при МЗС – Кулеба
  • Сінгапур буде імпортувати яйця та м’ясо з України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.