Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів
АТУ»Новини»У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів

    У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів


    У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів
    Світовий ринок тестування безпечності продуктів харчування досягне 24,4 млрд доларів США вже до 2026 року, випливає з аналізу, проведеного Global Industry Analysts (GIA). Зараз він оцінюється в 17,4 млрд доларів. Зростаючий інтерес до тестування безпечності продуктів харчування пов’язують з поширенням нового коронавірусу, а також з необхідністю запобігання зараження через продукти харчування хворобами харчового походження.

    «Відсутність належних заходів щодо поводження, невідповідні умови зберігання і недоварюваня є основними причинами забруднення харчових продуктів. Це, в поєднанні зі зростаючою потребою у вживанні заходів по забезпеченню якості консервованих продуктів, сушених напівфабрикатів, хлібобулочних виробів, готових до вживання продуктів і дитячого харчування, сприяє зростанню», – йдеться в звіті GIA, на який посилається foodsafetynews.com.

    На світових ринках тестування безпечності харчових продуктів лідирують розвинуті країни Європи та Північної Америки. За оцінками експертів, зараз цей ринок тільки в США оцінюється в 3,9 млрд доларів. Це майже чверть від обсягу світових обсягів тестування. Подальше зростання очікується насамперед за рахунок розвинених країн.

    Ринок тестування безпечності продуктів в Китаї, другий за величиною економіці світу, до 2026 року досягне 1,6 млрд доларів, а обсяги проведених досліджень в Японії, Канаді та Німеччині виростуть на 5,1-5,6%, очікують аналітики.

    ІЦ УАК за матеріалами infagro

    agroconf.org





    Схожі новини
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Дітям – якісне дитяче харчування
  • В Україні створять єдиний контролюючий орган в сфері безпечності харчових продуктів
  • Виробництво продукції дитячого харчування збільшилося на 17%
  • Інвестиційна привабливість виробництва продуктів дитячого харчування зростає

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів

12 серпень, Розділ Новини, переглядів 1 058

У світі зростає попит на тестування безпечності продуктів
Світовий ринок тестування безпечності продуктів харчування досягне 24,4 млрд доларів США вже до 2026 року, випливає з аналізу, проведеного Global Industry Analysts (GIA). Зараз він оцінюється в 17,4 млрд доларів. Зростаючий інтерес до тестування безпечності продуктів харчування пов’язують з поширенням нового коронавірусу, а також з необхідністю запобігання зараження через продукти харчування хворобами харчового походження.

«Відсутність належних заходів щодо поводження, невідповідні умови зберігання і недоварюваня є основними причинами забруднення харчових продуктів. Це, в поєднанні зі зростаючою потребою у вживанні заходів по забезпеченню якості консервованих продуктів, сушених напівфабрикатів, хлібобулочних виробів, готових до вживання продуктів і дитячого харчування, сприяє зростанню», – йдеться в звіті GIA, на який посилається foodsafetynews.com.

На світових ринках тестування безпечності харчових продуктів лідирують розвинуті країни Європи та Північної Америки. За оцінками експертів, зараз цей ринок тільки в США оцінюється в 3,9 млрд доларів. Це майже чверть від обсягу світових обсягів тестування. Подальше зростання очікується насамперед за рахунок розвинених країн.

Ринок тестування безпечності продуктів в Китаї, другий за величиною економіці світу, до 2026 року досягне 1,6 млрд доларів, а обсяги проведених досліджень в Японії, Канаді та Німеччині виростуть на 5,1-5,6%, очікують аналітики.

ІЦ УАК за матеріалами infagro

agroconf.org





Схожі новини
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Дітям – якісне дитяче харчування
  • В Україні створять єдиний контролюючий орган в сфері безпечності харчових продуктів
  • Виробництво продукції дитячого харчування збільшилося на 17%
  • Інвестиційна привабливість виробництва продуктів дитячого харчування зростає

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.