Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої
АТУ»Новини»Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

    Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої


    Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

    У вересні поточного року АСТАРТА розпочала реалізацію нового інвестиційного проєкту, в рамках якого на базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько 50 млн доларів США.

    Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

    "Для України дуже важливо поступово переорієнтовувати свою економіку із сировинної моделі експорту на виробництво продуктів з високою доданою вартістю і глибока переробка сої є одним з перспективних напрямків розвитку внутрішнього переробного сегмента. Більше того, АСТАРТА, як бізнес, який дотримується принципів сталого розвитку і відповідально ставиться до споживання ресурсів, запропонує ринку не просто якісний продукт, а якісний не ГМО продукт, вироблений з європейської сої з гарантованою простежуваністю. Наявність такого високоякісного продукту на ринку також сприятиме розвитку в Україні таких супутніх галузей як аквакультура та тваринництво", – зазначив засновник та генеральний директор агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ Віктор Іванчик.

    ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Виробництво продукції соєвого комплексу продовжить зростати
  • В новому сезоні знизиться експорт українського соєвого шроту
  • Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу
  • В Україні виробництво соєвої олії збільшилось на 38%, шроту — на 35%
  • Сою хочуть "обкласти". А даремно! – УАК

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

15 вересень, Розділ Новини, переглядів 1 376

Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

У вересні поточного року АСТАРТА розпочала реалізацію нового інвестиційного проєкту, в рамках якого на базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько 50 млн доларів США.

Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

"Для України дуже важливо поступово переорієнтовувати свою економіку із сировинної моделі експорту на виробництво продуктів з високою доданою вартістю і глибока переробка сої є одним з перспективних напрямків розвитку внутрішнього переробного сегмента. Більше того, АСТАРТА, як бізнес, який дотримується принципів сталого розвитку і відповідально ставиться до споживання ресурсів, запропонує ринку не просто якісний продукт, а якісний не ГМО продукт, вироблений з європейської сої з гарантованою простежуваністю. Наявність такого високоякісного продукту на ринку також сприятиме розвитку в Україні таких супутніх галузей як аквакультура та тваринництво", – зазначив засновник та генеральний директор агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ Віктор Іванчик.

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • Виробництво продукції соєвого комплексу продовжить зростати
  • В новому сезоні знизиться експорт українського соєвого шроту
  • Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу
  • В Україні виробництво соєвої олії збільшилось на 38%, шроту — на 35%
  • Сою хочуть "обкласти". А даремно! – УАК

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.