Аграрний тиждень. Україна
» » Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої
» » Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

    Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої


    Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

    У вересні поточного року АСТАРТА розпочала реалізацію нового інвестиційного проєкту, в рамках якого на базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько 50 млн доларів США.

    Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

    "Для України дуже важливо поступово переорієнтовувати свою економіку із сировинної моделі експорту на виробництво продуктів з високою доданою вартістю і глибока переробка сої є одним з перспективних напрямків розвитку внутрішнього переробного сегмента. Більше того, АСТАРТА, як бізнес, який дотримується принципів сталого розвитку і відповідально ставиться до споживання ресурсів, запропонує ринку не просто якісний продукт, а якісний не ГМО продукт, вироблений з європейської сої з гарантованою простежуваністю. Наявність такого високоякісного продукту на ринку також сприятиме розвитку в Україні таких супутніх галузей як аквакультура та тваринництво", – зазначив засновник та генеральний директор агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ Віктор Іванчик.

    ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу
  • В новому сезоні знизиться експорт українського соєвого шроту
  • В Україні виробництво соєвої олії збільшилось на 38%, шроту — на 35%
  • Виробництво продукції соєвого комплексу продовжить зростати
  • Сою хочуть "обкласти". А даремно! – УАК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої


Астарта впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

У вересні поточного року АСТАРТА розпочала реалізацію нового інвестиційного проєкту, в рамках якого на базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько 50 млн доларів США.

Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

"Для України дуже важливо поступово переорієнтовувати свою економіку із сировинної моделі експорту на виробництво продуктів з високою доданою вартістю і глибока переробка сої є одним з перспективних напрямків розвитку внутрішнього переробного сегмента. Більше того, АСТАРТА, як бізнес, який дотримується принципів сталого розвитку і відповідально ставиться до споживання ресурсів, запропонує ринку не просто якісний продукт, а якісний не ГМО продукт, вироблений з європейської сої з гарантованою простежуваністю. Наявність такого високоякісного продукту на ринку також сприятиме розвитку в Україні таких супутніх галузей як аквакультура та тваринництво", – зазначив засновник та генеральний директор агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ Віктор Іванчик.

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • Астарта починає виробництво інвертованого цукрового сиропу
  • В новому сезоні знизиться експорт українського соєвого шроту
  • В Україні виробництво соєвої олії збільшилось на 38%, шроту — на 35%
  • Виробництво продукції соєвого комплексу продовжить зростати
  • Сою хочуть "обкласти". А даремно! – УАК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.