Учасники Асоціації «Свинарі України» втілюють в життя глобальні споживчі тренди. Про це зазначила керівник аналітичного відділу галузевого об’єднання Олександра Бондарська під час свого виступу на конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки», яка відбулася 15 вересня в рамках міжнародної виставки Inprodmash&Upakovka.
Прискорення глобалізації та інформаційних технологій суттєво скоротило час, необхідний для поширення нових споживчих трендів в усьому світі. Тож запит споживача щодо контролю безпечності та якості харчових продуктів, «дружності» виробництва до довкілля, запровадження новітніх технологічних рішень, розважливого використання антимікробних засобів при вирощуванні стало не просто керівництвом до змін, а й новою філософією розвитку компаній, зокрема і вітчизняних.
Експерт додала, що окрім зазначених споживчих очікувань, вагому роль надалі відіграватимуть новіші «постпандемічні» тренди — запит на продукцію, яка має тривалий термін зберігання, легко і зрозуміло готується та має оптимальний баланс ціни та якості.
Джерело: Pigua.infoЗабезпечення безперебійної роботи сільськогосподарської техніки безпосередньо залежить від своєчасного та якісного
Докладніше