Аграрний тиждень. Україна
» » ​АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди
» » ​АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди

    ​АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди


    Учасники Асоціації «Свинарі України» втілюють в життя глобальні споживчі тренди. Про це зазначила керівник аналітичного відділу галузевого об’єднання Олександра Бондарська під час свого виступу на конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки», яка відбулася 15 вересня в рамках міжнародної виставки Inprodmash&Upakovka.

    Прискорення глобалізації та інформаційних технологій суттєво скоротило час, необхідний для поширення нових споживчих трендів в усьому світі. Тож запит споживача щодо контролю безпечності та якості харчових продуктів, «дружності» виробництва до довкілля, запровадження новітніх технологічних рішень, розважливого використання антимікробних засобів при вирощуванні стало не просто керівництвом до змін, а й новою філософією розвитку компаній, зокрема і вітчизняних.

    «У основі діяльності ТзОВ «Ґудвеллі» є стале господарювання та відданість екологічно безпечним технологіям. СП ТОВ «Нива Переяславщини» наразі будує найсучасніший завод з переробки побічних продуктів тваринництва. ТзОВ «Барком» впроваджує технології штучного інтелекту для контролю системи біобезпеки та автоматизації виробництва. ТзОВ «Агроінвест-Натуральні продукти» працює над розвитком органічного виробництва свинини. А торгівельна марка «Глобино» постійно урізноманітнює асортимент найтрендовішими новинками — від «переосмислених» охолоджених напівфабрикатів до м'ясних снеків», — прокоментувала пані Бондарська.

    Експерт додала, що окрім зазначених споживчих очікувань, вагому роль надалі відіграватимуть новіші «постпандемічні» тренди — запит на продукцію, яка має тривалий термін зберігання, легко і зрозуміло готується та має оптимальний баланс ціни та якості.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Свинарство 2020: перевірка на витривалість чи поштовх до (р)еволюції?
  • ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня
  • Більше половини ТОП-50 виробників свинини України — господарства-учасники АСУ
  • ТзОВ «Ґудвеллі Україна»: міжнародний сертифікат безпечності продукції та найвищий рівень біобезпеки
  • “Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

​АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди


Учасники Асоціації «Свинарі України» втілюють в життя глобальні споживчі тренди. Про це зазначила керівник аналітичного відділу галузевого об’єднання Олександра Бондарська під час свого виступу на конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки», яка відбулася 15 вересня в рамках міжнародної виставки Inprodmash&Upakovka.

Прискорення глобалізації та інформаційних технологій суттєво скоротило час, необхідний для поширення нових споживчих трендів в усьому світі. Тож запит споживача щодо контролю безпечності та якості харчових продуктів, «дружності» виробництва до довкілля, запровадження новітніх технологічних рішень, розважливого використання антимікробних засобів при вирощуванні стало не просто керівництвом до змін, а й новою філософією розвитку компаній, зокрема і вітчизняних.

«У основі діяльності ТзОВ «Ґудвеллі» є стале господарювання та відданість екологічно безпечним технологіям. СП ТОВ «Нива Переяславщини» наразі будує найсучасніший завод з переробки побічних продуктів тваринництва. ТзОВ «Барком» впроваджує технології штучного інтелекту для контролю системи біобезпеки та автоматизації виробництва. ТзОВ «Агроінвест-Натуральні продукти» працює над розвитком органічного виробництва свинини. А торгівельна марка «Глобино» постійно урізноманітнює асортимент найтрендовішими новинками — від «переосмислених» охолоджених напівфабрикатів до м'ясних снеків», — прокоментувала пані Бондарська.

Експерт додала, що окрім зазначених споживчих очікувань, вагому роль надалі відіграватимуть новіші «постпандемічні» тренди — запит на продукцію, яка має тривалий термін зберігання, легко і зрозуміло готується та має оптимальний баланс ціни та якості.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Свинарство 2020: перевірка на витривалість чи поштовх до (р)еволюції?
  • ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня
  • Більше половини ТОП-50 виробників свинини України — господарства-учасники АСУ
  • ТзОВ «Ґудвеллі Україна»: міжнародний сертифікат безпечності продукції та найвищий рівень біобезпеки
  • “Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.