АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди
16 September, Розділ Новини, переглядів 947
Учасники Асоціації «Свинарі України» втілюють в життя глобальні споживчі тренди. Про це зазначила керівник аналітичного відділу галузевого об’єднання Олександра Бондарська під час свого виступу на конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки», яка відбулася 15 вересня в рамках міжнародної виставки Inprodmash&Upakovka.
Прискорення глобалізації та інформаційних технологій суттєво скоротило час, необхідний для поширення нових споживчих трендів в усьому світі. Тож запит споживача щодо контролю безпечності та якості харчових продуктів, «дружності» виробництва до довкілля, запровадження новітніх технологічних рішень, розважливого використання антимікробних засобів при вирощуванні стало не просто керівництвом до змін, а й новою філософією розвитку компаній, зокрема і вітчизняних.
«У основі діяльності ТзОВ «Ґудвеллі» є стале господарювання та відданість екологічно безпечним технологіям. СП ТОВ «Нива Переяславщини» наразі будує найсучасніший завод з переробки побічних продуктів тваринництва. ТзОВ «Барком» впроваджує технології штучного інтелекту для контролю системи біобезпеки та автоматизації виробництва. ТзОВ «Агроінвест-Натуральні продукти» працює над розвитком органічного виробництва свинини. А торгівельна марка «Глобино» постійно урізноманітнює асортимент найтрендовішими новинками — від «переосмислених» охолоджених напівфабрикатів до м'ясних снеків», — прокоментувала пані Бондарська.
Експерт додала, що окрім зазначених споживчих очікувань, вагому роль надалі відіграватимуть новіші «постпандемічні» тренди — запит на продукцію, яка має тривалий термін зберігання, легко і зрозуміло готується та має оптимальний баланс ціни та якості.
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Свинарство 2020: перевірка на витривалість чи поштовх до (р)еволюції?ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травняБільше половини ТОП-50 виробників свинини України — господарства-учасники АСУТзОВ «Ґудвеллі Україна»: міжнародний сертифікат безпечності продукції та найвищий рівень біобезпеки“Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності