Аграрний тиждень. Україна
» » ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня
» » ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня

    ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня


    16 травня 2019-го року відбудеться прес-конференція «Простежуваність та впровадження систем гарантування безпечності свинини та продуктів із неї в умовах АЧС».

    Початок об 11:00, інформаційне агентство УКРІНФОРМ

    У ході події відбудеться підписання Договору про співпрацю між Продовольчою сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) та Асоціацією «Свинарі України», а також обговорення спільних із відповідальними органами дій у напрямах забезпечення простежуваності продукції свинарства та впровадження галуззю систем гарантування її безпечності.

    Організатор прес-конференції — Асоціація «Свинарі України», учасники якої забезпечують 40% промислової свинини в країні.

    Під час прес-конференції йтиметься про:

    Спільні дії виробничого сектору та компетентного органу у протидії АЧС.
    Впровадження механізму компартменталізації.
    Забезпечення простежуваності продукції як основна передумова її безпечності.
    Впровадження галузевих систем гарантування безпечності та якості продукції свинарства.
    До участі у прес-конференції долучаться:

    Дмитро Приходько, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої сільськогосподарської організації ООН, керівник проекту технічної допомоги ФАО/ЄБРР;

    Микола Мороз, генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики;
    Борис Кобаль, Директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби;
    Віталій Шакель, директор Групи компаній «Нива Переяславщини»
    Оксана Юрченко, Президент Асоціації «Свинарі України»

    Початок прес-конференції: 11:00, 16 травня 2019-го року, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, прес-зала УКРІНФОРМ.

    Акредитація обов’язкова і завершується у четвер 15 травня о 18:00.

    Контактна особа: Кулькова Ольга

    Тел.: +38 098 444 30 81; +38 066 656 67 87

    E-mail: press@asu-ua.org


    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину
  • Від «лану до столу» для тваринницької продукції
  • У Білорусі затвердили порядок ідентифікації с/г тварин
  • Міністр Микола Присяжнюк проведе прес-конференцію
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня


16 травня 2019-го року відбудеться прес-конференція «Простежуваність та впровадження систем гарантування безпечності свинини та продуктів із неї в умовах АЧС».

Початок об 11:00, інформаційне агентство УКРІНФОРМ

У ході події відбудеться підписання Договору про співпрацю між Продовольчою сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) та Асоціацією «Свинарі України», а також обговорення спільних із відповідальними органами дій у напрямах забезпечення простежуваності продукції свинарства та впровадження галуззю систем гарантування її безпечності.

Організатор прес-конференції — Асоціація «Свинарі України», учасники якої забезпечують 40% промислової свинини в країні.

Під час прес-конференції йтиметься про:

Спільні дії виробничого сектору та компетентного органу у протидії АЧС.
Впровадження механізму компартменталізації.
Забезпечення простежуваності продукції як основна передумова її безпечності.
Впровадження галузевих систем гарантування безпечності та якості продукції свинарства.
До участі у прес-конференції долучаться:

Дмитро Приходько, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої сільськогосподарської організації ООН, керівник проекту технічної допомоги ФАО/ЄБРР;

Микола Мороз, генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики;
Борис Кобаль, Директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби;
Віталій Шакель, директор Групи компаній «Нива Переяславщини»
Оксана Юрченко, Президент Асоціації «Свинарі України»

Початок прес-конференції: 11:00, 16 травня 2019-го року, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, прес-зала УКРІНФОРМ.

Акредитація обов’язкова і завершується у четвер 15 травня о 18:00.

Контактна особа: Кулькова Ольга

Тел.: +38 098 444 30 81; +38 066 656 67 87

E-mail: press@asu-ua.org


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину
  • Від «лану до столу» для тваринницької продукції
  • У Білорусі затвердили порядок ідентифікації с/г тварин
  • Міністр Микола Присяжнюк проведе прес-конференцію
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.