ФАО та АСУ проведуть спільну прес-конференцію 16 травня
15 May, Розділ Новини, переглядів 2 801
16 травня 2019-го року відбудеться прес-конференція «Простежуваність та впровадження систем гарантування безпечності свинини та продуктів із неї в умовах АЧС».
Початок об 11:00, інформаційне агентство УКРІНФОРМ
У ході події відбудеться підписання Договору про співпрацю між Продовольчою сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) та Асоціацією «Свинарі України», а також обговорення спільних із відповідальними органами дій у напрямах забезпечення простежуваності продукції свинарства та впровадження галуззю систем гарантування її безпечності.
Організатор прес-конференції — Асоціація «Свинарі України», учасники якої забезпечують 40% промислової свинини в країні.
Під час прес-конференції йтиметься про:
Спільні дії виробничого сектору та компетентного органу у протидії АЧС.
Впровадження механізму компартменталізації.
Забезпечення простежуваності продукції як основна передумова її безпечності.
Впровадження галузевих систем гарантування безпечності та якості продукції свинарства.
До участі у прес-конференції долучаться:
Дмитро Приходько, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої сільськогосподарської організації ООН, керівник проекту технічної допомоги ФАО/ЄБРР;
Микола Мороз, генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики;
Борис Кобаль, Директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби;
Віталій Шакель, директор Групи компаній «Нива Переяславщини»
Оксана Юрченко, Президент Асоціації «Свинарі України»
Початок прес-конференції: 11:00, 16 травня 2019-го року, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, прес-зала УКРІНФОРМ.
Акредитація обов’язкова і завершується у четвер 15 травня о 18:00.
Контактна особа: Кулькова Ольга
Тел.: +38 098 444 30 81; +38 066 656 67 87
E-mail: press@asu-ua.org
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свининуВід «лану до столу» для тваринницької продукціїУ Білорусі затвердили порядок ідентифікації с/г тваринМіністр Микола Присяжнюк проведе прес-конференціюЗалучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції