Аграрний тиждень. Україна
» » 5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!
» » 5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!

    5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!


    Свинина — відмінне джерело поживних речовин та високоякісного білка, що робить її незамінною складовою здорового харчування.

    1.За рахунок високого умісту амінокислоти бета-аланіну у споживачів свинини активно продукується карнозин — універсальна речовина, необхідна для загального тонусу організму. Як доводять дослідження, за 4-10 тижнів споживання свинини рівень карнозину може зрости на 40–80%. Високий рівень цієї речовини запобігає розвитку саркопенії — прогресивної втрати маси та сили скелетних м'язів, що зустрічається у людей похилого віку, а також забезпечує кращу роботу м’язів при фізичних навантаженнях. Тому свинина є продуктом, рекомендованим для споживання спортсменами!

    2.Свинина — одне з основних джерел природнього вітаміну В, завдяки якому:

    — в крові активно продукуються червоні кров’яні тільця;

    — забезпечується здорова вагітність та розвиток плоду;

    — регулюється нервова система;

    синтезуються жирні аміокислоти, які захищають клітинні мембрани і внутрішні органи людини від руйнування.

    З іншого боку, дефіцит цього вітаміну призводить до станів тривожності, депресії та різноманітних порушень роботи мозку.

    3.Свинина — джерело природнього колагену, необхідного для підтримування краси: покращує стан волосся, шкіри та здоров’я суглобів!

    4.У свинині високий уміст селену. Його дефіцит спричиняє розлади здоров’я у понад 1 млрд населення планети. 170 г свинини містять 100% рекомендованої денної дози селену, що має критично важливе значення для функціонування щитоподібної залози!

    5.Свинина багата на фосфор: у 100 г м’яса 117 мг цього мікроелемента. Він надзвичайно важливий для здоров’я зубів і кісток, а також попереджає розвиток остеропорозу — захворювання, через яке щільність і якість кісткової тканини погіршується.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Споживання свинини в Україні зростає, наближуючись до докризового
  • В Україні за рік подешевшали свинина та курятина
  • Українці їдять замало свинини
  • Споживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-му
  • Україна: споживання свинини відновилося

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!


Свинина — відмінне джерело поживних речовин та високоякісного білка, що робить її незамінною складовою здорового харчування.

1.За рахунок високого умісту амінокислоти бета-аланіну у споживачів свинини активно продукується карнозин — універсальна речовина, необхідна для загального тонусу організму. Як доводять дослідження, за 4-10 тижнів споживання свинини рівень карнозину може зрости на 40–80%. Високий рівень цієї речовини запобігає розвитку саркопенії — прогресивної втрати маси та сили скелетних м'язів, що зустрічається у людей похилого віку, а також забезпечує кращу роботу м’язів при фізичних навантаженнях. Тому свинина є продуктом, рекомендованим для споживання спортсменами!

2.Свинина — одне з основних джерел природнього вітаміну В, завдяки якому:

— в крові активно продукуються червоні кров’яні тільця;

— забезпечується здорова вагітність та розвиток плоду;

— регулюється нервова система;

синтезуються жирні аміокислоти, які захищають клітинні мембрани і внутрішні органи людини від руйнування.

З іншого боку, дефіцит цього вітаміну призводить до станів тривожності, депресії та різноманітних порушень роботи мозку.

3.Свинина — джерело природнього колагену, необхідного для підтримування краси: покращує стан волосся, шкіри та здоров’я суглобів!

4.У свинині високий уміст селену. Його дефіцит спричиняє розлади здоров’я у понад 1 млрд населення планети. 170 г свинини містять 100% рекомендованої денної дози селену, що має критично важливе значення для функціонування щитоподібної залози!

5.Свинина багата на фосфор: у 100 г м’яса 117 мг цього мікроелемента. Він надзвичайно важливий для здоров’я зубів і кісток, а також попереджає розвиток остеропорозу — захворювання, через яке щільність і якість кісткової тканини погіршується.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Споживання свинини в Україні зростає, наближуючись до докризового
  • В Україні за рік подешевшали свинина та курятина
  • Українці їдять замало свинини
  • Споживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-му
  • Україна: споживання свинини відновилося

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.