Аграрний тиждень. Україна
» » У співпраці з Україною Пакистан зосередиться на агросекторі
» » У співпраці з Україною Пакистан зосередиться на агросекторі

У співпраці з Україною Пакистан зосередиться на агросекторі


У співпраці з Україною Пакистан зосередиться на агросекторі

Економіка Пакистану базується на сільському господарстві. Ця галузь в національній економіці займає до 90%.

Про це повідомив директор з маркетингу Al-Memmod Group Фархан Раббані під час Пакистансько-українського бізнес-форуму, що відбувся в Києві за організації Посольства Ісламської Республіки Пакистан.

«Вирощуємо фрукти та овочі, які експортуємо зокрема й до України, і хочемо розширювати географію свого експорту до інших регіонів світу. Наш прем'єр-міністр ініціював нову програму, в тому числі розраховану на фермерів і на розвиток їхніх підприємницьких навичок», — розповідає Фархан Раббані.

Він наголосив, що на сьогодні немає прямого зв'язку між Україною та Пакистаном, але їхня країна налаштована налагодити його, і головним напрямком у співпраці між двома країнами насамперед має стати сільське господарство.

«Пакистан є одним із трьох найбільших експортерів рису в світі, й Україна також імпортує рис із Пакистану. Вчора в супермаркеті ми бачили індійський рис-басматі, але Пакистан славиться своїм рисом-басматі на весь світ. Тому ми б хотіли мати кооперацію з Україною зокрема у цьому питанні», — зазначає Фархан Раббані.

ІЦ УАК за матеріалами agroportal

agroconf.org





Схожі новини
  • Ігор Петрашко обговорив з Послом Пакистану перспективи поглиблення торговельно-економічної співпраці
  • Олексій Павленко: Україна та Іран мають серйозні перспективи співпраці у агросекторі
  • Экспорт зерновых в Пакистан
  • Арбузов: економіка країни тримається на сільському господарстві
  • Микола Присяжнюк: «Україна розпочала повномасштабну співпрацю з Китайською Народною Республікою у сфері аграрного сектору»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.