Які стратегії годівлі та менеджменту використовують бразильські виробники свинини? Про це дізнаєтеся на прикладі однієї з найбільших ферм Бразилії, Fazenda São Paulo, під час онлайн-форуму «Ферми світу» (8 грудня).
Підприємство Fazenda São Paulo розпочало свою діяльність на початку 1980-х років. Свинарство — основний напрям діяльності, хоча структура виробництва диверсифікована: також розвивають м’ясний напрям ВРХ, вівчарство, виробництво кавових бобів. Земельний фонд сягає 10 тис. га. У структурі працює понад 1000 працівників.
Продукція компанії, в тому числі і свинарська, реалізується на внутрішньому ринку та експортується.
Свиноферма Fazenda São Paulo посіла 3-є місце серед найефективніших господарств Бразилії у категорії понад 3 тис. свиноматок.
Для оптимізації виробничих процесів підприємство використовує сучасні засоби діджиталізації, що забезпечують:
Організатори події — Асоціація «Свинарі України» та агроконсалтингова компанія DYKUN. Захід відбувається за підтримки пертнерів Cargill, Genesus та Hog Slat.
Програма події за посиланням.
Джерело: Pigua.info