Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрії найактивніші учасники програми "Доступні кредити 5-7-9%"
» » Аграрії найактивніші учасники програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Аграрії найактивніші учасники програми "Доступні кредити 5-7-9%"


Аграрії найактивніші учасники програми "Доступні кредити 5-7-9%"

На першому місці серед учасників програми «Доступні кредити 5-7-9%» знаходяться представники сільського господарства. Так, 44% аграріїв від загальної кількості всіх учасників, скористалися можливостями цієї програми.

Всього банки-учасники програми видали 28 597 кредитів на загальну суму 76,2 млрд грн. З них майже 22,8 млрд грн – рефінансування попередньо отриманих позик. 9,5 млрд грн отримали підприємці на капітальні інвестиції та 43,8 млрд грн в якості антикризових кредитів на поповнення оборотних коштів.

У трійці лідерів активних учасників програми є представники сільського господарства (44%), торгівлі та виробництва (26%), а також промислової переробки (17%). За регіональною класифікацією у топ-3 увійшли Львівська, Харківська та Київська області.

За останній тиждень банки-учасники програми «Доступні кредити 5-7-9%» підписали 447 договорів на суму понад 1,3 млрд грн. 1,1 млрд грн від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають антикризові кредити на поповнення оборотних коштів, а 116 млн грн - це видані уповноваженими банками угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів.

ІЦ УАК за матеріалами Мінагро

agroconf.org





Схожі новини
  • Найактивнішими учасниками програми 5-7-9 є представники сільського господарства
  • Найактивнішими учасниками держпрограми «5-7-9%» залишаються представники сільського господарства
  • Ігор Петрашко: За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже 20 млрд грн
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже 16 млрд грн
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.