Аграрний тиждень. Україна
» » Індонезія запроваджує біопаливний мандат В35
» » Індонезія запроваджує біопаливний мандат В35

Індонезія запроваджує біопаливний мандат В35


Індонезія запроваджує біопаливний мандат В35

Згідно з заявою уряду Індонезії, в країні з 20 липня планується запровадити мандат В35, підвищивши тим самим долю біодизеля в моторному паливі з 30% до 35%, повідомляє Nasdaq.

Таким чином Індонезія намагається подолати надлишок пропозицій пальмової олії, після її значного накопичення під час тритижневої заборони на експорт продукту, а також суттєве зниження цін на пальмову олію, що є вкрай невигідним для фермерів.

За оцінкою уряду, підвищення біопаливного мандату до 35% дозволить створити додатковий попит на 727,8 тис. кілолітрів палива цього року, внаслідок чого попит на біодизель в п.р. може зрости до 10,88 млн кілолітрів. За даними статистики, в січні-червні обсяг споживання біодизеля в Індонезії досяг 5,78 млн кілолітрів.

Окрім цього, уряд в п.р. розпочне тестування палива на основі 40% вмісту біодизеля. За розрахунками кабінету міністрів Індонезії, запровадження мандату В40 дозволить додатково збільшити щорічне споживання пальмової олії ще на 2,5 млн тонн.

ІЦ УАК за матеріалами АПК-Інформ

agroconf.org





Схожі новини
  • Зниження цін на пальмову олію посилює тиск на ціни інших рослинних олій
  • Індонезія запровадила схему прискореного експорту пальмової олії
  • Індонезія не планує знижувати частку пальмової олії в біодизелі
  • Індонезія заборонила експорт пальмової олії
  • Індонезія ввела обов'язковий продаж пальмової олії на внутрішньому ринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.