Аграрний тиждень. Україна
» » Як сформувати виробничу структуру підприємства у свинарстві — у свіжому номері «Прибуткового свинарства»
» » Як сформувати виробничу структуру підприємства у свинарстві — у свіжому номері «Прибуткового свинарства»

    Як сформувати виробничу структуру підприємства у свинарстві — у свіжому номері «Прибуткового свинарства»


    Кожне свиногосподарство, щоб бути успішними, має застосування такі інструменти менеджменту як: структура підприємства, посадові інструкції, технологічні карти і регламентні роботи. Вони дозволяють зрозуміти, яким буде підприємство, та як ним дієво управляти.

    Якщо виробник тільки розпочинає свою діяльність, він має розуміти, до чого прагне, а отже, має побудувати кінцеву структуру підприємства. І навіть якщо поки у господарстві лише один працівник, все одно треба розробити його планову структуру та розуміти, як і коли буде вона видозмінюватися.

    Проте для багатьох підприємств тема формування структури виробництва є непростою. Багато хто роками не оформлюють її на папері, а мають тільки віртуально. Та коли приходить час спитати за результат, ніхто не хоче брати на себе відповідальність. За чіткої структури виробництва таких ситуацій не виникає.

    Про особливості формування виробничої структури підприємства читайте у рубриці «Практичне свинарство з Андрією та Ілоною Грабенко» свіжого номеру журналу «Прибуткове свинарство: воєнний дайджест».


    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • У Фокусі «Прибуткового свинарства» — ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка»
  • Держгеокадастр змінить свою структуру, – Лещенко
  • Введено в дію нову структуру Мінагрополітики
  • Новий підхід до виробництва молока
  • Як не потрапити під приціл рейдерів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Як сформувати виробничу структуру підприємства у свинарстві — у свіжому номері «Прибуткового свинарства»


Кожне свиногосподарство, щоб бути успішними, має застосування такі інструменти менеджменту як: структура підприємства, посадові інструкції, технологічні карти і регламентні роботи. Вони дозволяють зрозуміти, яким буде підприємство, та як ним дієво управляти.

Якщо виробник тільки розпочинає свою діяльність, він має розуміти, до чого прагне, а отже, має побудувати кінцеву структуру підприємства. І навіть якщо поки у господарстві лише один працівник, все одно треба розробити його планову структуру та розуміти, як і коли буде вона видозмінюватися.

Проте для багатьох підприємств тема формування структури виробництва є непростою. Багато хто роками не оформлюють її на папері, а мають тільки віртуально. Та коли приходить час спитати за результат, ніхто не хоче брати на себе відповідальність. За чіткої структури виробництва таких ситуацій не виникає.

Про особливості формування виробничої структури підприємства читайте у рубриці «Практичне свинарство з Андрією та Ілоною Грабенко» свіжого номеру журналу «Прибуткове свинарство: воєнний дайджест».


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • У Фокусі «Прибуткового свинарства» — ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка»
  • Держгеокадастр змінить свою структуру, – Лещенко
  • Введено в дію нову структуру Мінагрополітики
  • Новий підхід до виробництва молока
  • Як не потрапити під приціл рейдерів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.