Аграрний тиждень. Україна
» » Тенденція зниження превалювала на фрахтовому ринку коустерів в дунайському регіоні
» » Тенденція зниження превалювала на фрахтовому ринку коустерів в дунайському регіоні

Тенденція зниження превалювала на фрахтовому ринку коустерів в дунайському регіоні






На поточному тижні росія продовжувала терористичні атаки на порти Дунаю, через що в регіоні зберігається напружена ситуація. Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з дунайських портів розвивалися в різних напрямках.

Про це повідомляє компанія Atria Brokers.

Станом на 14 вересня 2023 р. ставки фрахту на перевезення кукурудзи коустерами 6000 т. з портів Рені та Ізмаїл до Іспанії знизилися на 2 USD/т до 70-73USD/т, до Мармари – на 1-2 USD/т до 41-44USD/т. З іншого боку, фрахт до східного Середземномор’я підвищився на 1-2 USD/т до 61-64 USD/т. Ставки фрахту до східного узбережжя Італії становили 63-65USD/т, до Ізраїлю – 55-57 USD/т, до Криту – 52-55USD/т, до східного узбережжя Греції –51-53 USD/т.

Фрахт на перевезення гранульованого та негранульованого соняшникового шроту коустерами 6000 т. на Мармару становив 55-57 EUR/тта56-58EUR/т відповідно.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з портів Дунаю дещо підвищилися
  • Повторна атака росії на порти Дунаю підвищила ставки фрахту на перевезення
  • Атака росії на порт Рені викликала суттєве зростання ставок на перевезення зерна баржами, а власники коустерів вимагають сплати додаткового військового страхового внеску – Atria Brokers
  • Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з дунайських портів продовжують зростати – Atria Brokers
  • Ставки фрахту на перевезення зерна суднами з дунайських портів до Італії та Іспанії зросли на 2-3 USD/MT за тиждень – Atria Brokers

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.