Аграрний тиждень. Україна
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися

Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися






На поточному тижні ставки фрахту на перевезення зерна з річкових портів Дунаю переважно знижувалися. Ставки транспортування з глибоководних портів Одеси для хендісайзівтакож понизилися,тоді як фрахт для панамаксів у напрямку Китаю підвищився.

Про це повідомила компанія Atria Brokers.

Станом на 29 грудня, ставки на перевезення кукурудзи коустерами 6000 т. з портів Рені та Ізмаїлу напрямку східного узбережжя Греції знизилися на 2-3 USD/т до 32-34 USD/т, Мармари та східного узбережжя Італії – на 1 USD/т до 28-29 USD/т та 42-43 USD/т відповідно. Максимальні ставки до східного Середземномор’я знизилися на 1 USD/т і фрахт в цьому напрямку становив 38-39 USD/т. Без змін залишився фрахт до Ізраїлю (45-46USD/т), Іспанії (46-48 USD/т) та іспанської Севільї(50  USD/т).

Фрахт на перевезення кукурудзи хендісайзами за ключовими напрямками знизився на 1 USD/т: до середземноморського узбережжя Єгипту до 34-35 USD/т, Італії – до 36-38 USD/т, середземноморського узбережжя Іспанії – до37-38 USD/т, Тунісу – до 39-41 USD/т.

Ставки фрахту на перевезення кукурудзи панамаксами з портів Одеси, Південного та Чорноморська у напрямку Китаю підвищилися на 10 USD/т до 75 USD/т.

Ставки на перевезення кукурудзи баржами на Констанцу знизилися на 1 EUR/т до 19EUR/т.Для соняшнику ставки на Русе/Сілістра становлять 25-26 EUR/т, трохи нижче ніж 26 EUR/т минулого тижня.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно зростали
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України не змінилися, з портів Одеси ­— знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України зросли
  • Ставки фрахту на перевезення зерна продовжують знижуватися
  • На фрахтовому ринку України спостерігається зниження ставок на перевезення зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.