Аграрний тиждень. Україна
» » Відбувся Зерновий клуб УЗА: підбили підсумки 2023 та обговорили очікування 2024
» » Відбувся Зерновий клуб УЗА: підбили підсумки 2023 та обговорили очікування 2024

Відбувся Зерновий клуб УЗА: підбили підсумки 2023 та обговорили очікування 2024






30 червня 2024 року провели «Зерновий клуб УЗА», на якому підбили підсумки роботи зернової галузі в 2023 році для представників ЗМІ.
Президент УЗА Микола Горбачьов розповів про результати виробництва та експорту минулого року, виклики, цінову ситуацію на ринку та вартість логістики, а також обережно озвучив очікування на поточний рік до кінця експортного сезону. Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський ознайомив журналістів із ситуацією в ЄС та протестами фермерів, перспективами переговорів з нашими найближчими сусідами щодо українського експорту. CEO Кернел Євген Осипов поділився досвідом роботи бізнесу в умовах роботи українського морського коридору, а також будівництва нових потужностей переробки та зберігання. Голова Адміністрації морських портів України Юрій Литвин розповів про роботу українських морських портів Одеси та Дунаю, динаміку товарообігу та повідомив про погодження румунською стороною екологічних умов будівництва в українській частині Дунаю каналу «Дунай-Чорне море». Детальніше про все читайте в українських та іноземних ЗМІ найближчим часом.





Схожі новини
  • У 2024 році кількість торгових суперечок між Україною та її європейськими сусідами може зменшитись, — Сольський
  • Українські порти Дунаю в 2023 році обновили рекорд обробки вантажів – АМПУ
  • Юрій Литвин: У 2023 році вантажообіг через порти Дунаю став рекордним – понад 29 мільйонів тонн
  • Вже понад 400 суден скористалося Українським морським коридором
  • Зерновий клуб УЗА: Україна вирощувала, експортувала і буде експортувати зерно

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.