Аграрний тиждень. Україна
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно знижувалися
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно знижувалися

Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно знижувалися






На поточному тижні ставки фрахту на перевезення зерна костерами з дунайських портів України переважно знижувалися, тоді як фрахт для хендісайзів з глибоководних портів Одеси залишився на рівні минулого тижня.

Про це повідомила компанія Atria Brokers.

Станом на 07 березня, ставки на перевезення кукурудзи костерами 6000 т з портів Рені та Ізмаїлу напрямку східного узбережжя Італії знизилися на 2-3 USD/т до 38-39 USD/т. На 1 USD/т опустилися ставки до Мармари – до 26-27 USD/т. Також на 1 USD/т знизилися максимальні рівні ставок у напрямку іспанської Севільї – до 48-49 USD/т. В свою чергу, мінімальні рівні у напрямку решти Іспанії зросли на 1 USD/т – до 44-45 USD/т. Без змін залишилися ставки до східного узбережжя Греції – 30-32 USD/т, східного Середземномор’я – 35-37 USD/т та  Ізраїлю – 41-42 USD/т.

Ставки фрахту на перевезення кукурудзи хендісайзами з глибоководних портів по ключовим напрямкам залишилися без змін: до середземноморського узбережжя Єгипту–30-32 USD/т, до Італії –32-33 USD/т, до Іспанії – 34-35 USD/т та до Тунісу – 36-38 USD/т.

Фрахт на перевезення кукурудзи панамаксами з глибоководних портів до Китаю становить 62 USD/т, що у межах рівнів минулого тижня (60-63USD/т).

Фрахт на перевезення кукурудзи баржами на Констанцу знизився на 1 EUR/т до 12-13 EUR/т. Для соняшнику ставки на Русе/Сілістра також опустилися на 1 EUR/т до 17-18 EUR/т.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських та глибоководних портів України знизилися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно зростали
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України не змінилися, з портів Одеси ­— знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України зросли

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.