Аграрний тиждень. Україна
» » Укргеодезкартографія реформується в управління Держземагентства
» » Укргеодезкартографія реформується в управління Держземагентства

Укргеодезкартографія реформується в управління Держземагентства


Укргеодезкартографія проходить процедуру ліквідації, її функції виконуватиме Управління топографо-геодезичної і картографічної діяльності Державного агентства земельних ресурсів України.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, в агентстві вже створено зазначене управління кількістю 20 осіб.

У прес-службі зазначили, що розпорядженням уряду Міністерству аграрної політики і продовольства для виконання загальнодержавних топографо-геодезичних і картографічних робіт, демаркації і делімітації державного кордону передано 23,5 млн грн бюджетних коштів. Ці призначення були передбачені у 2012 році Міністерству екології і природних ресурсів у загальному фонді державного бюджету. Також здійснено перерозподіл витрат у сумі 615 тис. грн від Мінагрополітики в Держземагентство, зокрема на оплату праці - 485 тис. грн.

У відомстві зазначили, що ці кошти дадуть змогу належно організувати топографо-геодезичні і картографічні роботи, проводити демаркацію і делімітацію державного кордону.

У Держземагентстві нагадали, що минулого року відповідним указом Президента України повноваження центрального органу виконавчої влади з питань топографо-геодезичної і картографічної діяльності передавалися від Мінприроди в Мінагрополітики. Недавно глава держави ці функції поклав на Держземагентство України.





Схожі новини
  • Мінагрополітики та Держземагентство відповідатимуть за законопроект «Про національну інфраструктуру геопросторових даних»
  • Розробляється графічний проект демаркації українсько-російського державного кордону на сумській ділянці
  • Держземагентство відзвітувало про використання бюджетних коштів у 2012 році
  • На землевпорядкування влада виділила майже мільярд
  • Держбюджетом-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903, 7 млн. грн.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.