Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція проводить роз’яснювальну роботу щодо співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах
» » Держсільгоспінспекція проводить роз’яснювальну роботу щодо співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах

Держсільгоспінспекція проводить роз’яснювальну роботу щодо співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах


Державна інспекція сільського господарства в Київській області здійснює моніторинг обов’язковості чергування культур у сівозмінах та дотримання нормативів їхнього оптимального співвідношення, що передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2010 №164, а особливо, що стосується такої культури як соняшник.

Зокрема, сільгоспвиробникам області надано роз’яснення щодо необхідності виготовлення проектів землеустрою сівозмін до кінця 2012 року, та необхідності дотримання оптимального співвідношення культур у сівозмінах.

Крім того, протягом ІІ кварталу 2012 року спільно з науковими ННЦ «Інститут землеробства» НААН України заплановано проведення регіональних нарад та семінарів з даного питання.

На даний час сільгоспвиробники області в основному дотримуються співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах в тому числі, що стосується соняшнику. Але деякі господарства порушують структуру посівних площ соняшнику. По завершенню посівної компанії до таких виробників будуть застосовані заходи адміністративного впливу.





Схожі новини
  • С.Стоянов: Ви все ще "неправильно" сієте? Тоді до вас вже йдуть!
  • Держсільгоспінспекція контролює дотримання вимог ведення насінництва с/г культур
  • Держсільгоспінспекція проводить роз'яснювальну роботу щодо співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах
  • Збереження родючості. Кого захищати, а кого карати?
  • „ 18 ” липня 2008 року № 440/71 щодо оптимального співвідношення сільськогосподарських культур у сівозмінах різних ґрунтово-кліматичних зон України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.