Аграрний тиждень. Україна
» » У сир стали додавати попіл
» » У сир стали додавати попіл

У сир стали додавати попіл


Асортимент «дивних» сирів, на зразок тих, що з цвіллю, поповнився ще одним екземпляром - сиром з попелом. Цей напівтвердий сир готується вручну з суміші козячого і коров'ячого молока. Протягом трьох-чотирьох місяців дозрівання він регулярно посипається попелом рослинного походження.
В результаті на ароматному сирі утворюється їстівна скоринка чорного кольору повідомляє Настрій за матеріалами сайту Mail.ru Вперше чорний сир був приготований ще в минулому році в Шарон Спрінгс (США, штат Нью Йорк), але тільки тепер можна говорити про його визнання: попит на сир неймовірно перевищив пропозицію. Поки попелястий сир виготовляється виключно під замовлення і продається тільки цілої «шайбою», вагою близько 2 кг і вартістю 48 доларів





Схожі новини
  • «Бель Шостка Україна» в 2013 році планує наростити виробництво сирів на 16,7%
  • Де п'ють українську горілку
  • Євразійська економічна комісія підніме мита на молочні продукти
  • В Японії продано тунця вагою понад 200 кг за рекордні 1,8 млн доларів
  • БЛАКИТНИЙ СИР – РОЖЕВА МРІЯ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.