Аграрний тиждень. Україна
» » Мобільними групами ветміліції здійснено майже 700 перевірок
» » Мобільними групами ветміліції здійснено майже 700 перевірок

Мобільними групами ветміліції здійснено майже 700 перевірок


У цілому на території України продовжено проведення заходів по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.

Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами здійснено 657 перевірок суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження.

Всього під час перевірок задокументовано 183 правопорушення, відповідальність за які передбачена статтею 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 22,7 тис. грн. Винесено та проконтрольовано виконання 101 інспекторського припису. Призупинено роботу 3 підприємств. У слідчі підрозділи та прокуратуру направлено 4 матеріали. Підготовлено та направлено 11 інформацій до інших органів виконавчої влади.

Вилучено з обігу 2640 кг продукції тваринного походження, якість якої не відповідає вимогам чинного законодавства. Загальна сума вилученої продукції становить 24,9 тис. гривень. Забезпечено контроль за утилізацією 1777 кг неякісної тваринницької продукції.





Схожі новини
  • На Луганщині викрито птахоферму, що діяла нелегально
  • В Україні тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та контрольованої продовольчої безпеки
  • Майже 15 тонн неякісної харчової продукції могло потрапити на прилавки до українців
  • На Житомирщині м’ясо сумнівного походження транспортують в мішках з під цукру…
  • Ветеринарна міліція вилучила з обігу понад 4,3 тонни неякісної продукції тваринного походження

  • Комментарі


    I read your post and whiesd I was good enough to write it

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.