Аграрний тиждень. Україна
» » Українці більше за все полюбляють апельсиновий та яблучний соки
» » Українці більше за все полюбляють апельсиновий та яблучний соки

    Українці більше за все полюбляють апельсиновий та яблучний соки


    Українці найбільше полюблять вживати яблучний та апельсиновий сік. При цьому популярність соку з груші серед населення знизилась. Про це в коментарі УНН сказала керівник відділу тестування центру "ТЕСТ" Ніна Кільдій.

    "Купують однаково як соки, так і нектари. Не правильно говорити, що нектари - це поганий продукт. Не з усіх фруктів та ягід можна виготовляти сік, як наприклад з гранату. Тут головне, щоб було правильне маркування. Адже нектар не має коштувати так само як і сік", - сказала вона.

    За її словами, взимку більше купують цитрусові соки та нектари, а також гранатовий сік, влітку та ближче до осені - овочеві користуються більшим попитом.

    Нагадаємо, керівник відділу тестування Громадської організації з захисту прав споживачів "Науково-дослідний Центр Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій розповіла, що в українських соках практично не можливо визначити чи додавали виробники штучні ароматизатори чи ні. Адже в країні існують серйозні проблеми із лабораторним контролем. Також, ринку соків бракує нормативів із чітко прописаними параметрами.





    Схожі новини
  • Сири, які коштують менше ніж 50 грн/кг, фальсифікат
  • Ринкова ціна на м'ясо перед Новим роком зросте на 20% - експерт
  • Половина товарів на українському ринку не відповідають вимогам законодавства - Держспоживінспекція
  • Євросоюз "вилучив" цукор із соків
  • В дорогі "органічні" продукти теж підмішують хімію

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українці більше за все полюбляють апельсиновий та яблучний соки


Українці найбільше полюблять вживати яблучний та апельсиновий сік. При цьому популярність соку з груші серед населення знизилась. Про це в коментарі УНН сказала керівник відділу тестування центру "ТЕСТ" Ніна Кільдій.

"Купують однаково як соки, так і нектари. Не правильно говорити, що нектари - це поганий продукт. Не з усіх фруктів та ягід можна виготовляти сік, як наприклад з гранату. Тут головне, щоб було правильне маркування. Адже нектар не має коштувати так само як і сік", - сказала вона.

За її словами, взимку більше купують цитрусові соки та нектари, а також гранатовий сік, влітку та ближче до осені - овочеві користуються більшим попитом.

Нагадаємо, керівник відділу тестування Громадської організації з захисту прав споживачів "Науково-дослідний Центр Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій розповіла, що в українських соках практично не можливо визначити чи додавали виробники штучні ароматизатори чи ні. Адже в країні існують серйозні проблеми із лабораторним контролем. Також, ринку соків бракує нормативів із чітко прописаними параметрами.





Схожі новини
  • Сири, які коштують менше ніж 50 грн/кг, фальсифікат
  • Ринкова ціна на м'ясо перед Новим роком зросте на 20% - експерт
  • Половина товарів на українському ринку не відповідають вимогам законодавства - Держспоживінспекція
  • Євросоюз "вилучив" цукор із соків
  • В дорогі "органічні" продукти теж підмішують хімію

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.