Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.
» » Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.

Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.


Про це йдеться в повідомленні компанії "Укрвинпром", з посиланням на дані Держкомстату.

Виробництво бренді за 11 місяців цього року скоротилося на 50,6% і становить 11,4 тис дав.

З початку року виробництво вина "Шампанське" зменшилося втричі і становить 2,87 млн дал.

Випуск виноградного вина за січень-листопад 2012 року зменшилося через падіння вітчизняного ринку напою та становить 26,7%. Загалом, за аналогічний звітний період минулого року, виноробами виготовлено 15,71 млн дал виноградного вина, однак, цьогоріч лише 11,5 млн дал.

Натомість, виробництво вермутів збільшилося на 66,5%, в порівняно з аналогічним періодом 2011 року - до 1,42 млн дал.

Також, згідно з офіційною статистикою, наданою "Укрвинпром" за січень-листопад 2012 року, в Україні виробили 3,88 млн дал коньяку, що на 1,3% менше аналогічного періоду минулого року. Разом з тим, виробництво спиртів коньячних збільшилося на 20,9% - до 1,86 млн л чистого спирту.

У прес-службі зазначають, що, натомість, серед українців зростає попит на горілку та дешевий коньяк.





Схожі новини
  • Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%
  • Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
  • Коли криза не завада: в Україні збільшилось виробництво яєць

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.