Аграрний тиждень. Україна
» » Більшість направила 254,8 млн грн для підготовки передачі с/г земель до статутного капіталу Земельного банку
» » Більшість направила 254,8 млн грн для підготовки передачі с/г земель до статутного капіталу Земельного банку

Більшість направила 254,8 млн грн для підготовки передачі с/г земель до статутного капіталу Земельного банку


Народні депутати України від Партії регіонів і Комуністичної партії України (КПУ) прийняли в першому читанні як закон законопроект ініційований народним депутатом від Партії регіонів Владиславом Лукянова, яким направляється 254,8 млн грн для підготовки передачі с/г земель до статутного капіталу Земельного банку. "За" законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу)" проголосували 230 нардепів у ході засідання на вул. Банковій.

"З метою наповнення статутного капіталу Державного земельного банку за рахунок 80 тис. земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в 2013 році необхідно збільшити видатки загального фонду за бюджетною програмою" Проведення земельної реформи "у сумі 254.8 млн грн. З них: 192 млн грн . на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, 48 млн грн. на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок, 5,2 тис. грн. на державну реєстрацію земельних ділянок, 9,6 тис. грн. на державну реєстрацію прав на нерухоме майно", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.





Схожі новини
  • Визначено напрями використання бюджетних коштів за програмою "Проведення земельної реформи"
  • Статутний капітал Державного земельного банку формуватиме Держземагентство
  • У ВР запропонували новий механізм продовження мораторію на продаж земель
  • Кабміну дозволили формувати статутний капітал державного земельного банку
  • Закон про створення Державного земельного банку ухвалено у новій редакції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.