Аграрний тиждень. Україна
» » На Миколаївщині у фермера викрали 170 тис грн
» » На Миколаївщині у фермера викрали 170 тис грн

На Миколаївщині у фермера викрали 170 тис грн


ЗЛОЧИНЦІ, ВИКРАВШИ 20 ТОН НАСІННЯ СОНЯШНИКА, ЗАВДАЛИ ЗБИТКИ ФЕРМЕРУ НА СУМУ БЛИЗЬКО 170 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ
Правоохоронці розшукують зловмисників, які скоїли крадіжку зі складського приміщення. Розпочато кримінальне провадження.
До чергової частини Березнегуватського відділення Снігурівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла заява від 57-річної місцевої мешканки про те, що вкрадено насіння соняшника.
Зі слів заявниці, вона не навідувалась до складу з 30 січня по 06 лютого 2016 р. Саме протягом зазначеного часу зловмисники, пошкодивши замки, проникли до складського приміщення, розташованого у смт. Березнегувате по вул. Кузьменка, 55 та викрали 20 тон насіння соняшника.
Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці встановлюють особи зловмисників.
//www.mk.npu.gov.ua/uk/publish/article/279135





Схожі новини
  • СБУ затримала поліцейського, який вимагав від фермера $30 тис
  • «Зернятко Плюс» приступає до обробітку землі на Тальнівщині
  • На Херсонщині зловмисники продавали фермерам воду замість пального. Про це інформує СЗГ УМВС України в Херсонській області.
  • У Дніпропетровській області вилучено понад 300 кг м яса без документів якості
  • Стосовно службовців підприємства "Хліб України" порушено кримінальну справу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.