Аграрний тиждень. Україна
» » Людина-року 2016
» » Людина-року 2016

Людина-року 2016


25 березня 2016 року на сцені Національної опери України відбулася 21-ша урочиста церемонія вручення премії «Людина року – 2016».
Генеральна дирекція конкурсу визначила переможців у 19 професійних номінаціях.
Вручити почесну нагороду в номінації «Аграрій року» було запрошено Ірину Паламар, Голову Асоціації тваринників України, керуючого партнера ГК «АгроВет Атлантик». Серед трьох номінантів головну нагороду за здобутки отримав Віталій Ільченко, директор компанії "Укравіт". В своїй промові Ірина Паламар відзначила: «Аграрії виробляють третину національного валового продукту. На нас припадає 40% усього експорту країни! Ми входимо у трійку найбільших експортерів зерна. Посідаємо перше місце за експортом олії в світі. Враховуючи величезний природній та людський потенціал, я впевнена, що в нас велике майбутнє.

Премія «Людина Року» - це не тільки визнання кращих фахівців своєї справи, а нагорода за досягнення всього українського народу!»
 





Схожі новини
  • Як держава підтримувала тваринництво в 2016 році
  • Презентація нових продуктів та розробок в області годівлі та ветеринарії
  • Президент Асоціації тваринників України Ірина Паламар призначена радником міністра АПК
  • Представник «Сварог Вест Груп» - «Людина року - 2014»
  • Китай посів перше місце у світі за експортом продовольства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.