Аграрний тиждень. Україна
» » Піреус Банк та група компаній «Техноторг» підписали кредитну угоду
» » Піреус Банк та група компаній «Техноторг» підписали кредитну угоду

Піреус Банк та група компаній «Техноторг» підписали кредитну угоду


Піреус Банк та група компаній «Техноторг» підписали кредитну угоду на суму 3 млн. дол. США строком на три роки з можливістю цільового використання на поповнення обігових коштів. Про це повідомила прес-служба Піреус Банку.

Також у межах даної угоди компанія матиме змогу випускати гарантії в якості додаткового забезпечення сплати за контрактами перед своїми іноземними контрагентами.

«Залучення обігових коштів надасть нашому партнерові додаткове джерело фінансування виробничої діяльності, а випуск банківських гарантій – можливість надавати своїм іноземним контрагентам ще одне підтвердження виконання своїх контрактних зобов’язань із сплати за поставлений товар. Ми раді, що Піреус Банк став фінансовим партнером такої компанії як «Техноторг», що є однією з найбільших із реалізації сільгосптехніки на ринку України», - прокоментував угоду Олексій Аніпер, директор департаменту по роботі з корпоративними клієнтами Піреус Банку.





Схожі новини
  • Піреус Банк і ТОВ СП «Нібулон» підписали кредитну угоду
  • Кредитна лінія для поповнення оборотного капіталу великого агрохолдингу
  • «Укрексімбанк» відкрив кредитні лінії на 232 млн грн для компанії «Галичина»
  • Агрохолдинг "Кернел" залучив синдикований кредит на 170 млн дол
  • Лікеро-горілчаний завод «Луга-Нова» залучив кредитну лінію «Укрінбанку» на 100 млн грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.