Аграрний тиждень. Україна
» » «Expo Live» надає гранти
» » «Expo Live» надає гранти

«Expo Live» надає гранти


У період з 20 жовтня 2020 року по 10 квітня 2021 року в м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) заплановано проведення Всесвітньої виставки «Експо − 2020», яка стане найбільшою виставковою подією у світі під девізом «Об’єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє». Попередньо передбачається, що захід відвідає приблизно 25 млн осіб із 180 країн.

Організаторами Всесвітньої виставки «Експо – 2020» було анонсовано програму «Expo Live», якою передбачено проведення конкурсів на надання грантів, що будуть виділятися для фінансування інноваційних рішень і винаходів, які поліпшують якість життя і мають суспільну цінність.

Програма «Expo Live» передбачає надання грантового фінансування переможцям конкурсів у розмірі до 100 тис. дол. США для розвитку та підтримки малих та середніх підприємств, стартапів і перспективних початківців з усього світу.

Прийом заявок на  участь у програмі  відкривається двічі на рік (наступний етап розпочнеться у квітні 2018 року). Подати заявку на отримання гранту можуть підприємства будь-якої форми власності, наукові установи, урядові та неурядові організації тощо.

 

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виставки https://www.expo2020dubai.ae/Expo-Live/Innovation, а також звернувшись за адресою електронної пошти: expolive@expo2020.ae

 

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Україна на найбільшій продуктовій виставці Азії Hong Kong Food Expo
  • Аграрні науковці візьмуть участь у програмі Horizon 2020 - Ярослав Гадзало
  • У жовтні в Україні відбудуться дві масштабні агропромислові виставки
  • У жовтні в Україні відбудуться дві масштабні агропромислові виставки
  • Участь у виставках «Agro Animal Show» та «Зернові технології» - запорука успішного господарювання

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.