Аграрний тиждень. Україна
» » Китайці питимуть українське пиво по 3 долари за 0,5 л
» » Китайці питимуть українське пиво по 3 долари за 0,5 л

Китайці питимуть українське пиво по 3 долари за 0,5 л


Корпорацiя "Оболонь" (Київ), один iз найбiльших виробникiв пива та безалкогольних напоїв в Українi, в листопадi 2011 року здiйснила першi експортнi постачання пива до Китаю.
Як повiдомила прес-служба компанiї у вiвторок, продукцiя пiд торговельною маркою (ТМ) "Оболонь" буде представлена в роздрiбнiй мережi магазинiв Wal-Mart, готелях i ресторанах найбiльших мiст Китаю, передає "Інтерфакс-Україна".

Згiдно з повiдомленням, середня вартiсть 0,5 лiтра "оболонського" пива в магазинi становитиме вiд 20 юанiв ($3,14). Постачання пива до КНР здiйснюються морським шляхом - з Києва через Одесу й Iндiйський океан. Китай споживає понад чверть виробленого у свiтi пива.

До складу "Облоні" входять головний завод у Києвi та дев'ять пiдприємств у регiонах. За пiдсумками 2010 року частка корпорацiї в загальному обсязi українського експорту пива становила 80%.





Схожі новини
  • Крупнейший украинский пивовар увеличил чистую прибыль почти вдвое
  • "Оболонь" увеличила в 2012 г. производство пива на 1,8% - до 89,5 млн дал
  • «Укрпиво» прогнозує незначне зниження виробництва пива за підсумками року
  • Україна суттєво збільшила імпорт та експорт пива
  • «Оболонь» за перше півріччя збільшила виробництво пива на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.