Аграрний тиждень. Україна
» » Проекти сівозмін замовили ще 140 господарств Херсонщини
» » Проекти сівозмін замовили ще 140 господарств Херсонщини

Проекти сівозмін замовили ще 140 господарств Херсонщини


На сьогодні розроблені і затверджені проекти землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь, які мають 22 господарства-сільгосптоваровиробника Херсонської області. Виготовлення необхідної документації замовили керівники ще 140 господарств. Про це повідомляє головне управління Держземагентства у Херсонській області.

Всього на території Херсонської області налічується 1076 господарств, які повинні обробляти землю, дотримуючись науково обґрунтованих сівозмін, оскільки використовують для товарного виробництва земельні ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 100 га.

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії з питань необхідності розробки проектів сівозмін задля збереження ґрунтів землевпорядники області провели 188 нарад та зустрічей із сільгосптоваровиробниками. Крім того, сівозмінам були присвячені 65 заходів у регіональних засобах масової інформації – освітні виступи на радіо та телебаченні, публікації у друкованих та інтернет-виданнях.







Схожі новини
  • Землевпорядники Херсонщини пропонують розробляти проекти сівозмін на всі сільгоспугіддя сільської ради
  • Сергій Тимченко: Варварську експлуатацію земель слід припинити
  • Протягом року середній розмір орендної плати за земельні паї збільшився у 1,5 раза
  • Держсільгоспінспекція дбає про землеустрій сільськогосподарських угідь
  • Затверджено Порядок розроблення проектів землеустрою

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.