Аграрний тиждень. Україна
» » В Україну останнім часом потрапляє занадто багато неякісного м'яса – Держветфітослужба
» » В Україну останнім часом потрапляє занадто багато неякісного м'яса – Держветфітослужба

    В Україну останнім часом потрапляє занадто багато неякісного м'яса – Держветфітослужба


    В Україні протягом нетривалого періоду зафіксовано багато випадків потрапляння неякісної продукції тваринного походження. Про це УНН повідомили у прес-службі Держветфітослужби з посиланням на керівника відомства Володимира Горжеєва.

    За його словами, здебільшого претензії є до тієї продукції, що не пройшла щеплення та ветеринарних досліджень.

    "Фахівці державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, які працюють на продовольчих ринках, виявляють таку продукцію. Проте ризик залишається, оскільки у нас в країні й досі немало стихійних ринків, де реалізують м’ясну продукцію без жодних документів, які б засвідчували її якість та безпечність", - зазначив голова Держветфітослужби Володимир Горжеєв.

    Нагадаємо, в асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” повідомляли, що у першому півріччі 2013 року Україна збільшила виробництво м’яса в забійній вазі на 9,3 % до 1,13 млн. т. Проте виробництво ковбас залишилося на колишньому рівні. Це означає, що українці споживають все більше необробленого м’яса.





    Схожі новини
  • Споживачі повинні бути впевнені в тому, які продукти вони споживають
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Голова Держветфітослужби: Українці та іноземці можуть без остраху споживати вітчизняну агропродукцію
  • Ідентифікація худоби коштує селянам не більше 33 гривень
  • Вітчизняні ветеринари ліквідували майже всі найнебезпечніші хвороби тварин в Україні

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україну останнім часом потрапляє занадто багато неякісного м'яса – Держветфітослужба


В Україні протягом нетривалого періоду зафіксовано багато випадків потрапляння неякісної продукції тваринного походження. Про це УНН повідомили у прес-службі Держветфітослужби з посиланням на керівника відомства Володимира Горжеєва.

За його словами, здебільшого претензії є до тієї продукції, що не пройшла щеплення та ветеринарних досліджень.

"Фахівці державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, які працюють на продовольчих ринках, виявляють таку продукцію. Проте ризик залишається, оскільки у нас в країні й досі немало стихійних ринків, де реалізують м’ясну продукцію без жодних документів, які б засвідчували її якість та безпечність", - зазначив голова Держветфітослужби Володимир Горжеєв.

Нагадаємо, в асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” повідомляли, що у першому півріччі 2013 року Україна збільшила виробництво м’яса в забійній вазі на 9,3 % до 1,13 млн. т. Проте виробництво ковбас залишилося на колишньому рівні. Це означає, що українці споживають все більше необробленого м’яса.





Схожі новини
  • Споживачі повинні бути впевнені в тому, які продукти вони споживають
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Голова Держветфітослужби: Українці та іноземці можуть без остраху споживати вітчизняну агропродукцію
  • Ідентифікація худоби коштує селянам не більше 33 гривень
  • Вітчизняні ветеринари ліквідували майже всі найнебезпечніші хвороби тварин в Україні

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.