Аграрний тиждень. Україна
» » Харківщина цьогоріч збільшила виробництво овочевої продукції
» » Харківщина цьогоріч збільшила виробництво овочевої продукції

Харківщина цьогоріч збільшила виробництво овочевої продукції


У Харківській області овочевої продукції вироблено майже на 10% більше, ніж торік. Про це під час Інтернет-конференції на сторінці Харківської ОДА в соціальній мережі Facebook, яка проводиться в рамках Днів відкритості регіону на виконання соціальних ініціатив Президента України, сказав заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

«Овочевої продукції в Харківській області вироблено майже на 10% більше, ніж торік. Всіма категоріями господарств вироблено овочевої продукції всього 689,8 тис. тонн, картоплі - 1007,5 тис. тонн», - сказав Юрій Сапронов.

Також він зазначив, що в регіоні зберігається проблема недостатньої кількості овочесховищ, зерносховищ або елеваторів. З метою вирішення цього питання в цьому році вже розпочато будівництво двох елеваторів. «У Вовчанському районі ТОВ «Вовчанський КХП» розширює ємності для зберігання зернових і олійних культур шляхом будівництва нового елеватора на 54 тис. тонн. Введення в дію елеватора планується до кінця 2014 року. У поточному році у Великобурлуцькому районі Агропромислова асоціація «Агросвіт» введе в дію елеватор для зберігання зернових і олійних культур ємністю 60 тис. тонн», - додав заступник голови ОДА.






Схожі новини
  • Чисельність поголів'я крупної рогатої худоби в Харківській області збільшилась на 3,8%
  • В Україні побудують 16 холодильників для зберігання 140 тисяч тонн плодово-овочевої продукції
  • На Тернопільщині розпочато будівництво зернового елеватора потужністю 35 тис. тонн зберігання
  • Ще 7 великих оптових ринків сільгосппродукції збудують по всій Україні
  • Під посів озимих культур у Херсонській області підготовлено 670 тис. 400 га площ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.