Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух
АТУ»Новини»Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух

Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух

27 серпень, Розділ Новини, переглядів 3 153

БАГАТО господарів вагаються, чи можна обскубувати живих гусей для отримання гусячого пуху? Дійсно, раніше пух брали тільки після забою птиці,…
Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух





Схожі новини
  • Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух
  • Білорусь тимчасово не їстиме м'ясо птиці з Індії
  • У липні удвічі більше господарів подали заявки на отримання дотації за збережений молодняк ВРХ
  • Чудо-перець
  • Сільськогосподарська водоплавна птиця в Україні

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.